22-10-08

Start to run ... Again

Vandaag nam ik Evy weer onder de arm. Na haar zoetgevooisde stem ongeveer anderhalf jaar niet meer gehoord te hebben besefte ik dat maar één iemand mij uit mijn loopdipje kon sleuren. Dear old Evy!

Nu heb ik de laatste maanden niet helemààl stilgezeten, ik deed nog wel andere sporten en met momenten liep ik weer een paar weken redelijk veel. Helemaal van nul beginnen was dus niet nodig, maar ik had wel nog nood aan wandelpauzes. Ik ben dus begonnen in week 7 van de 0 naar 5km reeks; waarin ik 3 6 7 8 min liep.

Ik fietste eerst een klein kwartiertje naar het bos aan Sportkot. Jammer genoeg was daar één of ander evenement aan de gang met o.a. een loopwedstrijd. Moest mijn fiets dus vroeger wegzetten en me een heel stuk door al het volk wurmen voor ik echt kon beginnen lopen. Dit was het resultaat

081022

 

Daarna nog terug naar huis gefietst. Alles bij elkaar dus een uurtje gesport!

Ik ben echt terug en het doet ongelooflijk veel deugd :-) Evy en ik; wij gaan dat goed doen samen, de komende weken!

18:30 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Fietstip Ik heb vroeger veel gefietst maar ben nu bijna 2 jaar overgeschakeld naar het lopen. Als ik je een tip kan geven i.v.m. de fiets : koop hem in een zaak die een goeie "na-verkoop-service" geeft. Ik heb altijd de voorkeur gegeven aan de zelfstandige fietsenwinkel (in mijn geval in Westmalle). De aankoopprijs was misschien iets duurder maar de service die ik nadien kreeg was (en is nog altijd) onbetaalbaar.

Gepost door: Luc | 22-10-08

Reageren op dit commentaar

Goed gedaan! Daar in de omgeving van dat sportkot ga je straks weer heel sterke prestaties leveren. Je bent alvast heel goed herbegonnen.
We duimen voor jou. Tot binnenkort!

Gepost door: Geert | 22-10-08

Reageren op dit commentaar

succes We volgen je terug op de nieuwe blog

Gepost door: Dirk | 22-10-08

Reageren op dit commentaar

Super!! Hey meissie!!!

Superleuk dat je een nieuwe blog hebt!!! En 't is in orde dat je Evy onder de arm neemt, ik heb ze pas buitengezet, dus ze had eigenlijk geen werk meer, hihi :-))

Dikke knuffel!!

Gepost door: Eva | 24-10-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.