07-01-09

AT LAST

Eindelijk, EINDELIJK kan ik weer sporten!

ik heb lang op mijn honger moeten zitten, maar de ijzerspuiten beginnen eindelijk te lonen. Heb er nu 4 gehad, dinsdag de (voorlopig) laatste.

Woensdagmorgen a.s. heb ik een gastroscopie + biopsie voor coeliakie, want men is nog altijd niet zeker. In het bloed vond men geen antistoffen, maar het stomme is dat zeker de helft van de volwassenen met coeliakie helemaal het gen niet hebben voor antistoffen die in het bloed zichtbaar zijn, dus eigenlijk weten we daar nog niks mee. Feit is dat ik het ijzertekort al heel mijn leven heb én dat ik me beter voel als ik gluten laat (proefondervindelijk; en dan eigenlijk granen in het algemeen) dus jah...  time will tell!

Maar dus; ik heb weer gesport, gisteren wat cardio en wat op de loopband, vandaag een lesje spinning, morgen salsa, vrijdag wat cardio en 's avonds ijsschaatsen, zaterdagmorgen figuurtraining.

Ik doe het allemaal nog op mijn gemak, want mijn conditie is serieus achteruit gegaan door niet te kunnen sporten; maar ik voel dat ik terug kracht heb, en dat voelt ZALIG!!!

21:21 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Toppie! Blij te horen dat je op de goeie weg zit. Hopelijk kunnen ze je in 2009 volledig opgekrikt krijgen. En dan kan je je weer volledig laten gaan in de (loop)sport. Succes hé!

Gepost door: Wim | 08-01-09

Reageren op dit commentaar

Leuk dat je weer kan sporten, rustig terug opbouwen nu...

Gepost door: Stofke | 09-01-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.