10-02-09

Sporty spice

Amai ik heb zalig gesport vandaag :-)

Het afschuwelijke weer zorgde ervoor dat ik niet buiten ging lopen tijdens mijn middagpauze vandaag; maar op de loopband in de fitness ging. Nu vind ik dat normaal altijd zoooooo saai, dus ik ging er een Fartlek training van maken. Zonder echte planning begon ik eraan; ik wou ongeveer een half uurtje doen. Ik heb zitten afwisselen tussen traag lopen, bergop lopen, 12km/u lopen; wandelen... Ik heb me echt geamuseerd :-) Eerst had ik al 10 minuutjes opgewarmd op het steptoestel; dus na een half uurtje lopen was ik al serieus op temperatuur.

Maaaar het is dinsdag en dat betekent niet alleen loop maar ook spinning dag; dus om 18u kroop ik mét klikschoenen op het spinningfietsje voor één van de coolste spinninglessen ooit. De muziek was super; de lerares is prettig gestoord; en ik heb LITERS gezweet. Heel erg geslaagd dus!

Ik begin mijn groove hier echt helemaal terug te vinden; en mijn hartslag is zo laag voor mijn normen dat ik me af en toe afvraag of ik nog leef ;-) Morgen spuitje nummer 6, ik kijk er al naar uit; ondanks de pijn en de bloeduitstortingen nadien ;-)

20:27 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hoera!!! Joepie!!!!!!!! Ik heb je site teruggevonden!!! Ik dierf het al niet meer vragen, want dan werd je misschien boos hé, hihi :-))
Mooi gesport!!! Ik begin er zaterdag terug aan, maar ik houd je wel op de hoogte hé :-)) Tot mails!!

Gepost door: Eva | 12-02-09

Reageren op dit commentaar

haha zotte doos; ikke boos ;-)
begin zaterdag maar al te lopen; ik ga jou betrekken in de challenge; je zal wel zien :-)

Gepost door: Jess | 12-02-09

Reageren op dit commentaar

Weeral een tijdje geleden . Maar ik vernam via kaat dat jij ook bij de uitverkorenen bent om voor nike te lopen in brussel ! Ik hoop dat je mee doet . Jij gaat dat vlotjes kunnen !

En het allerbelangrijkste aan elke sport is dat je er plezier aan beleefd. Kom jij ook naar de weblogtraining ? Kaat komt nu ook , en heel veel bloggers . Tot dan ?

Gepost door: coach mario | 13-02-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.