13-02-09

The race begins

 

Of ik zin had om mee te doen aan een running challenge tussen mannen en vrouwen en daarover te bloggen….? Ik moest er niet lang over nadenken!

 

Er zijn momenten waar je loopt omdat het fijn is, ter ontspanning, om je goed in je vel te voelen. En er zijn momenten dat je nét iets meer uitdaging nodig hebt. Een reden om af en toe door te bijten als de zetel lonkt en de DVD-box van je favoriete serie ligt te blinken in je woonkamer. Af en toe kwam er zo’n moment, dus de Nike+ challenge kon geen betere timing hebben!

 

Voor de challenge zijn we met 5 mannen en 5 vrouwen. Hoe meer kilometers we lopen, hoe beter. We worden uitgerust met het Nike+ gear en gaan de uitdaging aan. Wie wint? Mannen of vrouwen?  De vrouwen beginnen morgen, de mannen op 1 maart. Tot 13 maart strijden we enkel tegen elkaar; wie loopt de meeste kilometers?

 

Vanaf 14 maart trekken we echt alle registers open, en lopen we niet enkel met ons tienen; maar nodigen we alle lopers met het Nike+ systeem uit om ons te helpen de overwinning te behalen. Tot 19 april hebben we de tijd om de mannen te verslaan! Dan weten we wie er echt gewonnen heeft (de vrouwen natuurlijk ;-))!

 

Op 31 mei is er dan de finale: de 20km van Brussel, waar ik vastberaden ben mijn beste beentje voor te zetten, en ook het beentje dat vorig jaar niet tegen heuvelachtig Brussel opgewassen bleek! ;-)

 

Ik ben erg benieuwd, benieuwd hoe ik lopen met het Nike+ materiaal zal ervaren; wie er zal winnen; hoe mijn loopprestaties de komende maanden zullen evolueren… Benieuwd ook om te zien hoe ieder de wedstrijd aanpakt. Gaan ze vaak korte stukjes lopen? Een paar keer per week lange stukken lopen? Het is niet de bedoeling dat we ons schema zwaar overhoop gooien, maar het kan ons wel die drive geven om net ietsje verder te gaan dan we anders zouden doen. I love it!

 

Succes alvast aan alle lopers!

 

Ready… Set… GO!!!

 

 

13:19 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

succes ! Heb net de nieuwe schoenen. Bij de mini test bleken ze meer dan OK !

Gepost door: kaat | 13-02-09

Reageren op dit commentaar

Ik ga meerdere keren per week stukken van 30 tot 90 minuten lopen. Oostende 10 Miles zit er alvast in. Dwars door Brugge ook.
Ben ook heel benieuwd.
Succes!

Gepost door: georgina | 13-02-09

Reageren op dit commentaar

succes Heel veel succes alvast! Ik train iedere dag wat anders, dus er zal wat variatie inzitten. Maar ik ben er zeker van iedereen zal zijn beste beentje voorzetten!
Ja de schoenen zijn prima van Nike! Alvast veel succes.

Gepost door: Lies | 13-02-09

Reageren op dit commentaar

Heel veel succes ! Mogen de vrouwen winnen ! Maar er is nog een andere leuze . Aan de eindmeet worden de prijzen gegeven . En ik vind dat de eindmeet die van brussel is . Laat je vooral niet opjagen door vele extra km te lopen zodat je persentage van wat je nu loopt met 50% stijgt . Want dan haal je brussel niet ! Ik weet niet welke mannen ze ervoor gekozen hebben , maar als er nog een meterke vrij is loop i mijn km wel voor de dame's , want naar het schijnt mag dat ! Maar ik heb wel niet zo'n toestel van nike ! Dus zal het niks worden !
Ik zal morgen je schema bezorgen !
je coach mario

Gepost door: coach mario | 14-02-09

Reageren op dit commentaar

spijtig dat je het gear niet hebt :-) maar toch merci voor de intentie :-)

Gepost door: Jess | 14-02-09

Reageren op dit commentaar

Succes

Gepost door: Stofke | 14-02-09

Reageren op dit commentaar

Kei Tof Zal je ook wel paar keer tegenkomen denk ik, gezien uw loopplanning en de mijne dikwijls hetzelfde zijn ...

Gepost door: Dirk De Groofd | 14-02-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.