14-02-09

De eerste 10

Equipe Oestrogeen start vandaag met een kleine voorsprong. Mannen lopen nu eenmaal graag achter ons aan ;-) zei Sofie van Talking Heads, het bedrijf dat ons gecontacteerd heeft voor deze Nike Challenge.

Toevallig wou ik vandaag al met mijn vriendje een 10km gaan lopen in Lier. Hij is wel heel snel en wou eens goed doorvlammen vandaag. Ik ben nog niet zo lang terug bezig en wil vandaag eigenlijk totaal geen records breken, maar gewoon een leuke training doen en eens niet lopen in het park waar ik altijd loop.

Maar stiekem vond ik het wel spijtig dat ik geen loopmaatje had dat m'n tempo liep. En kijk; Kaat blijkt ongeveer hetzelfde tempo te hebben! En ze woont dan nog niet eens zo veraf; dus gaan we samen lopen! Leuk! Het doel is ongeveer 9,3km/u; en we zien wel of we op het einde nog een tandje kunnen bijsteken. Het leukste aan de challenge is dat de snelheid er niet toe doet, het draait om wie de meeste kilometers loopt. Dus dat we straks aan ons rustige tempo waarschijnlijk ergens achteraan in de race zullen hangen; maakt helemaal niks uit.

Straks gaan we dus nog even mijn schoenen halen in Lier en dan kunnen we straks de eerste Nike+ kilometers bij elkaar lopen! Ik heb al gelezen dat onze andere dames er ook allemaal voor gaan dit weekend; dat komt goed :-)

Mario ging dit weekend een schema voor me maken; wat ik eigenlijk los van de challenge al wou vragen; ter voobrereiding van mijn voorjaarswedstrijden. Ik liep een beetje op mijn eigen gevoel; wat ook leuk was; maar zo'n goei schema met voldoende en de juiste trainingsprikkels doet wel veel; dat heb ik vorig jaar wel mogen merken! Thanks; Mario! Ik kijk er naar uit!

09:16 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Oestrogeentje ... dat is hier weer dik in orde zo te zien ! leuk terug een schema ! veel succes ermee

Gepost door: Katrien | 14-02-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.