14-02-09

Ze zijn binnen!

JAAAAA! de eerste 10km voor de Nike+ challenge zijn binnen (maal twee dan ;-)) Vandaag liep ik samen met Kaat de 10km natuurloop in Lier. Vlotjes liepen we daar tegen een gemiddelde snelheid van 9,4km/u. Bedoeling was zo'n 9,3 dus het werd zelfs nog nét iets vlugger. En ik voelde dat er nog meer in zat, in die beentjes van mij. Maar niks forceren hé, het was voor de fun; dus dat werd het ook. Gezellig; met een stralend blauwe hemel, een schone omgeving en twee tetterende wijven bij elkaar :-)

Kaat woont niet ver van bij mij; en we lopen ongeveer hetzelfde tempo; dus ik denk dat we nog wel wedstrijdjes samen gaan lopen! En af en toe trainen misschien, wie weet?

Merci voor 't gezelschap Kaat!

De ipod bevatte nog geen muziek, maar we konden hem toch al gebruiken om onze snelheid te registreren. Vooraf moest ik hem nog kalibreren. Ik deed dat op de piste, met de Garmin als ijking. Ik ga hem wel nog eens opnieuw moeten kalibreren denk ik; want volgens de Ipod was de race maar 9670m; terwijl hij op mijn Garmin exact 1000m was. Leuk ding wel; die Ipod en dat weegt twee keer niks. Net als de schoenen trouwens; vederlicht tov mijn Saucony's! Even wennen, maar op zich voelden ze niet slecht aan!

To be continued!

lier090214_5 - kopie

Lachen naar m'n ventje die aan de aankomst stond te supporteren ;)

17:45 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Super!

Gepost door: georgina | 14-02-09

Reageren op dit commentaar

Proficiat Goed hoor! Lekker gelopen en nog wel een fijn loopmaatje gevonden. Fijn dat je van je dag genoten hebt.

Gepost door: Tania | 14-02-09

Reageren op dit commentaar

Je hebt prima gelopen ! En ge hebt ne'n tetter ( babbel) van hier tot ginder . Dus nog veel overschot ! Spijtig dat je vroeg weg moest en dat ik je niet meer zag na de wedstrijd ! Volgende keer beter ! Brussel tegen 10 km/u zal wel lukken !

Gepost door: coach mario | 15-02-09

Reageren op dit commentaar

Proficiat!!! Yes!!!! Supergoed gedaan meissie!!! Daar gaan we een gezond sapke op drinken vrijdag hé :-))

Gepost door: Eva | 15-02-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.