15-02-09

Me and my bike

Sinds ik m'n koersfiets heb, is het nog geen denderend weer geweest. Logisch ergens, want het is ook maar pas februari. Zo'n dag als gisteren, is ideaal fietsweer; maar toen was ik dus aan't lopen :-)

Vandaag had ik helemaal niks gepland om te doen. Ik keek buiten. Grijs... Maar DROOG! Tijd om mijn stalen aluminium met carbon voorvork (stoef stoef ;-)) ros van stal uit de kelder te halen.

In vol ornaat (zeemvel: check! helm: check! SPD schoentjes: check!) kroop ik op Trekkie (zoals ik haar - tis een wijfke - gedoopt heb). HOLA! Toch iets heel anders dan Frits de Fiets, het vehikel waar ik dagelijks mee naar het werk rijd. Vooral bochten nemen doet wel vreemd aan met zo'n stuur; en de houding is ook helemaal nieuw voor mij. Op de spinning fiets leun ik ook wel al meer naar voor, maar hier zit je toch nog anders op.

Het waaide wel veel, en het begon zelfs zachtjes te druppelen; dus ik hield het bij een dik half uurke. Maar het was wel leuk! Het gedeelte dat ik naast de Leuvense Vaart reed, kon ik vlotjes 25km/u halen, zonder dat ik echt mijn best deed. Snelheid durfde ik nog niet halen; en eigenlijk was dat ook niet nodig, want morgen staat er alweer een mooi wisselloopje én een spinninglesje op het programma. Dus na een half uurtje stond ik alweer thuis.

We gaan nog schoon toerkes doen; Trekkie en ik!

15:49 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Heel goed bezig zeg!

Gepost door: Geert | 15-02-09

Reageren op dit commentaar

Je lijkt zeer gemotiveerd om deze zomer veel te sporten. Goed zo.
Groetjes Natalie

Gepost door: natalie | 15-02-09

Reageren op dit commentaar

dag jess De snelheid met de fiets zal wel snel verbeter.We zullen mekaar nog wel eens tegenkomen op loopwedstrijden.succes nog

Gepost door: stefkerun | 15-02-09

Reageren op dit commentaar

Jammer dat er geen Nike+ bestaat voor de fiets ;)

Gepost door: (db) | 16-02-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.