16-02-09

Wisselloopje

Het werd vandaag een wisselloopje van 10km. 10 keer deed ik 500m aan een "lage" hartslag, en 500m aan een tempo van 6:15min/km. Ik ga nog moeten wennen aan die eenheid; maar zo staat ze in m'n schema, en ik zie toch dat veel lopers die gebruiken, dus ga ik maar eens leren stoppen met denken in km/u :-)

Het was een zalige run; ik liep hem in het park van Kessel-Lo waar veel volk aan het werk was :-) En al dat volk moet gedacht hebben dat ik gek was, want ik heb op een gegeven moment een minuut aan een stuk de slappe lach gehad! Ik heb namelijk nog niet helemaal door hoe je met die iTunes selectief muziek kan overzetten op de iPod en had de shuffle functie gebruikt omdat ik ook nog geen playlists heb. En ja... ik was vergeten dat ik dus tussen mijn uitgebreide muziekcollectie van allerlei salsa, r&b, rock en vanalles en nog wat OOK kerstliedjes had staan. En omdat ik juist aan mijn eerste 6:15  begonnen was en niet meteen aan de iPod geraakte die in het zakje van mijn trui stak, heb ik dus een paar minuten lang op "walking in a winter wonderland" gelopen. Absurd :-) Chance dat het geen hoogzomer was; dan was het helemaal idioot geweest :-) Maar wel grappig :-)

Enfin, het was een vree tof loopje. Dit zijn de cijfertjes, voor de geinteresseerden:

 090216

Het werden iets meer km omdat ik nog lang niet terug thuis was, dus heb ik zo'n beetje uitgejogd/gewandeld naar huis. Volgens het Nike+ systeem deed ik wel maar 11,18km ipv 11,5. Ik vind dat toch een groot verschil. Morgen ga ik hem dus opnieuw proberen kalibreren, ahja; da moet hier toch  just zijn hé! De schoentjes bevallen me wel. Alleen moeten ze hoogdnodig wat vuiler worden; want spiksplinter nieuwe schoenen die spikenspanwit zien vind ik zo newbie staan hahahaha

Mario heeft mij inmiddels een geweldig schema bezorgd; dat mij toelaat 3 keer per week te lopen, 1 keer per week te gaan spinnen (op dinsdag) en op zondag ook te gaan fietsen. Wanneer ik zondags niet ga fietsen, ga ik wel iets anders doen, step aerobics, of zwemmen ofzo. Ik ga ook proberen van één keer per week op de fitness krachttraining te doen; waarschijnlijk wordt dat vrijdagavond. Armen, schouders en buik dan vooral.
Mario, kan
ik dan ook de benen doen of moet ik die sparen voor de lange duurloop op zaterdag?

18:25 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Muziek Ik loop ook vaak met kerstliedjes op :-)) Zelfs met "aantwaarpe gaai zè gaai veur maai" van de strangers :-)) 'k Heb daarom speciaal een afspeellijst "loopmuziek" gemaakt, want soms waren m'n smartlappen wat te traag om op te lopen :-))

Gepost door: Eva | 16-02-09

Reageren op dit commentaar

whoehahahah ja zoiets ma da heb ik zelfs ni in mijn collectie, al 'n chance :-) LOOOOL

Gepost door: Jess | 16-02-09

Reageren op dit commentaar

Een prachtige training heb je gedaan ! dat je een doorzetter bent , dat weet ik van je vorige schema nog !
Wat het fitnessen betreft . het kan geen kwaad je benen te trainen , het is zelfs zeer goed ! Maar overdrijf er niet mee !
Ik bedoel daarmee . Als je een oefening doet , beperk dan het gewicht ( is van elk toestel verschillend ) Het is niet de bedoeling dan je je moet forceren op het gewicht dat je verzet , maar neem iets minder gewicht , zodat je soepel je oefening kan afwerken , maar doe een reekske meer , of maak je reeks iets langer ! ik verkies het liefst voor 2 x (8 of 10 maal een oefening )met ertussen 1 min rust ong. na 3 verschillende oefeningen gedaan te hebben voor de benen , ga dan 5 min losfietsen . dan 3 oefeningen voor de rug - buik - schouder - armspieren met telkens het fietsen tussen .
veel succes met je schema !
je coach

Gepost door: coach mario | 17-02-09

Reageren op dit commentaar

Mooie training gedaan hoor...succes met uw schema van coach Mario.

Gepost door: natalie | 17-02-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.