20-02-09

Lopen alsof ons leven ervan afhangt

Amai de dames zijn allemaal nog al eens aan 't geven seg!! Elke dag sta ik ervan te kijken hoe veel kilometertjes er weer bij zijn gekomen. Iedereen doet da super goed, en dan heeft Georgina nog eens troubles ondervonden met de registratie van haar kilometers, waardoor ze de dag nadien gewoon haar gemiste training opnieuw loopt. Is dat team spirit of wat? :-)

Ik kalibreerde mijn Nike+ systeem woensdag opnieuw, deze keer in het park; alvorens te beginnen aan mijn training. De registratie was nadien een stuk nauwkeuriger. Ik denk dus dat het er een beetje van afhangt waar je hem kalibreert; dat dit best gebeurt op de ondergrond waar je normaal op traint.

Mijn training was echt heel tof, de mensen keken raar op als ik af en toe ineens sneller begon te lopen; om dan weer effe te wandelen en dan weer weg te schieten. Ik zie ook heel weinig lopers die een schema lijken te volgen, laat staan dat ze met één of ander snelheidsregistratie systeem werken. De meesten lopen gewoon maar wat. Ik voel mij soms wel een gadget geek, met mijn gps, nike schoenen met sensor en die ipod erbij.

Doet me soms aan dit filmpje denken ;-)

 http://www.youtube.com/v/GEiRtNLqKQY&hl=en&fs=1

Morgen om 7u ga ik 12km lopen. Om 7u; omdat de rest van de dag van 9 tot 23u volledig volgepland staat. We hebben er iets voor over hé :-)

 

17:42 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Dat is vroeg uit de veren morgen...en een drukke dag blijkbaar. Mooi teamwork met de Nike+ Challenge.

Gepost door: natalie | 20-02-09

Reageren op dit commentaar

Soms is op gevoel lopen nog het zaligst van al, ik heb die schema's al een tijdje afgezworen, daar komen toch alleen maar blessures van op termijn

Gepost door: Stofke | 20-02-09

Reageren op dit commentaar

vroege vogel Jij kan s'morgens ook uit u bed voor te lopen.Ik en mario doen dat elk weekend tegenwoordig om 6.30.Dan ben je wel fit voor die dag.

Gepost door: stefkerun | 21-02-09

Reageren op dit commentaar

@ stofke Schema's bezorgen je blessure's . Zeg je . Ik ben het daar niet mee ééns natuurlijk . Schema's worden meestal gevraagt om zich te verbeteren . Of in snelheid , afstand of beiden . Je merkt dat bij velen , dus ook bij jou een hele tijd goed gaat . Maar er komt een moment bij iedereen dat verbeteren veel moeilijker gaat , maar willen dit toch nog forceren , zoals ik zelf nu . En hoe dichter je bij je limiet komt , hoe belangrijker het is om een schema zo strikt mogelijk te volgen om blessure's te vermijden , ( en dan nog is dat geen garantie ) . Maar je maakt vorderingen !!
Lopen op het gevoel is plezant en zeker niks mis mee . Maar verwacht ook geen al te grote vooruitgangen . En ook hierbij zal je ooit op je limiet zitten en tegen blessures aan lopen . En die limiet ligt veel lager dan hoor !!
Jessy , loopt nu ong. 10km/u opde 10 km . Dit tempo zal zij zeker nog fel optrekken tot 11 - 12 km/u , maar met veel geduld en doorzetting .
Ze zal zeker het bewijs leveren ! zoals al velen gedaan hebben !
Kwetsuren op een schema steken vind ik toch wat gemakkelijk . Ik zou ok kunnen zeggen , volg je het voor 100 % ? Wie durft dat van zichzelf zeggen ? Ikke al zeker niet !

Gepost door: coach mario | 21-02-09

Reageren op dit commentaar

vorige berichtje was speciaal voor stofke ! ommisverstanden te vermijden ! :-)

Gepost door: coach mario | 21-02-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.