21-02-09

Moe maar alles behalve voldaan

Om 6u40 sprong ik uit mijn bed. YAY lopen! YAY kilometers sprokkelen voor ons teampje! Hup in mijn loopkleren, Garmin instellen, Ipod klaarzetten en weg was ik. 't Was nog donker en de mensen die met kleine oogskes hun hondje aan't uitlaten waren, keken mij maar raar aan. Maar ik had er zin in! 12km genieten met m'n R&B playlist.

Het parcours dat ik voor ogen had, liep langs de spoorweg, richting Abdij van 't Park, richting Heverlee. Daar ging ik een rondje sportkot lopen, langs de ontwakende Leuvense Binnenstad terugkomen, en indien nodig nog een rondje downtown Kessel-Lo meepikken om aan mijn 12km te geraken.

Het ging goed, ik moest traag lopen volgens mijn schema; en dat kwam gezien het vroege uur goed uit. De Ipod gaf mij het ene toffe liedje na het andere, ik vond het super. En toen... Na een kilometer of 9 was 't gedaan. De Ipod bleef hangen middenin een liedje. Op welke knopjes ik ook drukte, wat ik ook deed, dat ding deed NIKS meer. Het scherm bleef hangen, de muziek bleef hangen en ik kreeg er geen beweging meer in. Het enige wat ik nog kon doen was die Nike receiver er uit halen. Toen kwam er een appeltje in beeld. En een beetje later het hoofdmenu. Mijn 9km? Die was weg. Foetsie. Net als bij Georgina. Kaat had iets gelijkaardigs voor; maar zij kon haar km recupereren; bij mij zijn ze echt foetsie foetsie...

Om te rotten!!! Ondertussen verloor ik veel tijd; ik stond stil om dat spul terug aan praat te krijgen en de minuten tikten weg. Ik had beloofd op tijd terug te zijn want ik ga zo met mijn huisgenootje naar Antwerpen.

Uiteindelijk heb ik mijn rondje dus wat ingekort, het werd 10,5km, maar volgens Nike deed ik er een schamele 1,88.

Ik zit er dus sterk over te denken om ze morgen te gaan wandelen, mijn 9 verloren kilometer. Ik deed ze, dus ik wil ze ook toevoegen aan de challenge potverdikke!

090221

 

 Nike people, kunnen jullie aub zeggen wat wij mis doen???

08:59 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

O neen, jij ook al. :(
Wat frustrerend... Het gevoel hierbij is onbeschrijflijk. Je moet het zelf meegemaakt hebben om te snappen hoe kl*te dit is.

Gepost door: georgina | 21-02-09

Reageren op dit commentaar

Kapotte mp3 Oh da's zonde. In anderhalf jaar lopen met Nike+ heb 'k dat nog nooit gehad.

Maar m'n iPod is wel al eens gecrasht op een 'corrupte' mp3.

Herinner je nog welke mp3 speelde, terwijl ie vastliep? Dat bestandje zou ik alvast wegmikken.

Gepost door: (db) | 21-02-09

Reageren op dit commentaar

jammer, maar toch proficiat! Ik zou stoppen zonder muziek.

Gepost door: Pieter Ardinois | 21-02-09

Reageren op dit commentaar

Kan me voorstellen dat je daardoor uw goed humeur verliest...die kilometertjes ga je morgen al terug recupereren zie ik...mooi zo.

Gepost door: natalie | 21-02-09

Reageren op dit commentaar

no stress hoop dat je je wat hebt kunnen ontspannen in Antwerpen ! Groetjes !

Gepost door: Dirk De Groofd | 21-02-09

Reageren op dit commentaar

muziek en runnen ja ook al meer dan eens tegengekomen , ik heb nog naar huis geweest en een andere ipod genomen ,maar dan was het muziek van K3 ,plop en Mega mindy :-) ook niet echt om gelukkig te lopen hihi MAAR!! je hebt je training toch afgewerkt ! sjiek meideke !!

Gepost door: Katrien | 22-02-09

Reageren op dit commentaar

Lekker vroeg op zeg en een mooie training zo.
En hier helaas geen verstand van Nike.
Groet Rinus.

Gepost door: rinus | 22-02-09

Reageren op dit commentaar

Nike Hey meissie, ik heb dat in't begin ook gehad, dat die iPod en de Nike+ altijd bleef hangen. Die telde dan mijn km's niet, en soms bleef hij echt helemaal vasthangen en moest ik hem resetten en was ik alles kwijt, idd heel frustrerend!!! Nu heb ik het niet meer voor eigenlijk... Hopelijk is er beterschap in zicht hé!!

Gepost door: Eva | 23-02-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.