25-02-09

Begrijpe wie 't begrijpen kan

Ik denk dat ik te veeleisend ben voor de iPod. Gisteren ging ik spinnen (wederom mega zalig!) maar ik had nog een kwartiertje tijd vooraf. Ik wilde op 't gemak een rustige heuveltraining doen op de loopband in de fitness. iPod mee, Nike schoenen aan. Workout starten... "druk op de knop om de training te starten" zei ie. Maar ipv het liedje te spelen dat ik 5 seconden ervoor ook al aan't luisteren was; hoorde ik alleen maar veeeeeel lawaai, zo veel lawaai dat ik de oortjes moest uittrekken. En de bediening, die reageerde niet meer. Wat ik ook deed, receiver uittrekken, vergrendeling af en op zetten, proberen te resetten... Nada. Ik snap er niks van. Ik heb hem gewoon moeten laten plat gaan en thuis opladen; want hij bleef volledig hangen en het scherm heeft daar meer dan een uur licht zitten geven.

Enfin, mijn heuveltraining heb ik toch gehad, loopband goed bergop gezet en heel rustig gejogd. En toen een geweldige spinningles.

De training van morgen deed ik vandaag al omdat ik morgen geen tijd heb.

2à3km inlopen, dan 10 keer 100m à 30sec/100m met 2 minuten rusten totdat de hartslag 110 haalt. Sorry mensen, maar dat kan mijn hartje dus niet. Maar als je weet dat ik vaak in rust al rond de 110 zit (soms zelfs als ik gewoon in de zetel lig) dan vond ik het al mooi dat ik onder de 120 zakte. Ik deed mijn intervalletjes wel nét iets te snel; maar leuk was het in ieder geval!

Zaterdag wordt het een 13km run à 6:45min/sec of trager. Hopelijk geraak ik deze keer mijn km weer niet kwijt, want vanaf zaterdag beginnen de mannen ook mee te lopen!

18:09 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

knappe training. En als de hartslag voorlopig zakt tot 120 is dat ook goed hoor . je zal wel gaan merken dat dit in de toekomst wel gaat lukken .
je bent prima bezig

Gepost door: coach mario | 25-02-09

Reageren op dit commentaar

Die ipodjes toch,hoor er bij Kaat ook al zoveel over, ik heb het oudere model en heb er totaal geen last mee, moet wel zeggen dat hij in het begin ook wel van die kuren had, misschien moet hij gerodeert worden ;-). Knappe trainingen hoor!

Gepost door: Wendy | 25-02-09

Reageren op dit commentaar

Je zou zo´n Ipod toch wat doen!! Misschien verhoogt die je hartslag wel! Van de ergernis;-)

Gepost door: Tiny | 25-02-09

Reageren op dit commentaar

Mooie training gedaan hoor in de fitness...ondanks het wijgeren van uw ipod.Succes zaterdag met uw 13km loop.

Gepost door: natalie | 26-02-09

Reageren op dit commentaar

Jij loopt ook rond Leuven lees ik regelmatig. Kan je mij niet wat tips geven ivm looptoeren en wegen? Ik loop nu telkens het bos uit achter de campus van exacte wetenschappen, tot voorbij de snelweg om dan terug te keren via de kardinaal mercierlaan (deze toer: http://www.mapmyrun.com/run/belgium/leuven/210426959963). Maar ik ben dat zo beu gelopen! Toen ik gisteren was gaan lopen ben ik iemand tegnegekomen die op jou leek, een dame met een rood vestje of Tshirt aan, in het bos achter de campus. Was jij dat? :)

Gepost door: Lime | 27-02-09

Reageren op dit commentaar

tof te vernemen dat je weer goed bezig bent. Houden zo!

Gepost door: Geert | 27-02-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.