28-02-09

Run in the Sun

Het werd vandaag een zonnig loopje. Ik dacht eigenlijk eens naar Meerdaalbos te rijden met de auto, maar vond het te zonnig om in de auto te kruipen, dus ben met de fiets naar sportkot gereden. Doordat ik nog niet goed weet hoe je Meerdaalbos juist bereikt, leek het mij veiliger om dat niet met de fiets te gaan zoeken; zeker omdat de naamsesteenweg wel lekker bergop is :-)

Twee toertjes sportkot met het bos erachter dus, goed voor een dikke 14km. Aan mijn hartslag merkte ik hoe warm ik het wel had, die ging veel hoger dan ik gehoopt had. Ik kan dus niet wachten tot het 's morgens al vroeg licht is, zodat ik's morgens kan gaan lopen, maar dat zal nog een maand of twee duren vrees ik.

13km aan een tempo van zo'n 7:10min/km; maar de hartslag was dus wel 166bpm gemiddeld. Incl. 15min erheen fietsen en 15min terug fietsen heb ik dus een dikke 2u genoten van het zonneke, het zweten en mijne muziek. De Ipod was braaf vandaag, maar ik heb mijn training wel "opgedeeld" in kleinere stukken, uit schrik om weer een training te verliezen. 2 keer 5 en 1 keer een 4tal dus.

En het was zooooo leeeuuuuk ;-) Weer eens vond ik het gewoon een zalig gevoel om in staat te zijn 13km te lopen en het nog leuk te vinden ook :-) genieten!!!

16:01 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Ja..ja.. we gaan de betere tijden weer in. Tot het moment dat iedereen weer klaagt dat het te heet is om te lopen;-)

Gepost door: Tiny | 28-02-09

Reageren op dit commentaar

Goe getraind ze!! ik ben hier even naar jouw geplande wedstrijdjes aant kijken en ik denk dat ik je regelmatig zal tegenkomen, Olen, Antwerpen, Brugge, Geel staan ook allemaal in mijn agenda. Ik heb wel zo'n ipod+ hoor, ik zal er morgen eens 15km bij op zetten zi, ik loop niet altijd met de ipod, enkel bij lange duurlopen. Groetjes

Gepost door: Wendy | 28-02-09

Reageren op dit commentaar

Zaaaaaaaalig weer Ja, het weertje was zalig vandaag!
We hebben dan ook lekker op terras gezeten in Mechelen ;-)

Gepost door: Tania | 28-02-09

Reageren op dit commentaar

Was inderdaad een zalig loopweertje vandaag...en jij hebt er duidelijk van genoten.

Gepost door: natalie | 28-02-09

Reageren op dit commentaar

Je bent er weer. Schitterende training hoor
Staat Lier op 21/03 niet op je kalender?

Gepost door: Geert | 01-03-09

Reageren op dit commentaar

Ik vind het geweldig te mogen lezen dat jij je trainingen zo perfect afwerkt ! Je lezers van je blogje gaan nog verteld staan hoe jij je volgende wedstrijden gaat lopen . brussel zal je zeker en vast schitteren !
Zo blijven verder doen he !!

Gepost door: coach mario | 01-03-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.