07-03-09

Al lopend wakker worden

Vanmorgen was het zo'n training waarbij je al slapend de deur uit gaat en al lopend beseft dat je eigenlijk wakker bent ;-) Ik heb dat al vaker meegemaakt, vooral wanneer ik in de lente en zomer vóór het werk ga lopen, voor dag en dauw sta ik dan op; spring in mijn loopkleren en geniet al lopend van de zonsopgang. Nog even en het is 's morgens weer licht genoeg om dat te doen. Ik kijk er al naar uit!

De training vandaag bestond uit 10km lopen met na elke km 3 keer 20/40. Die zijn zo plezant hé! En ik voel dat mijn quadriceps daar lekker hard van worden ;-)

We hebben zo ook weer 10km extra voor het vrouwenteam! Go ladies, go!

Ik splitste mijn training weer op in twee stukjes van 5km voor de Nike+; het risico dat ik alles kwijt was zo een beetje verkleinend. Maar ik moet zeggen: de Ipod heeft me sinds de laatste keer dat ik erover berichtte niet in de steek gelaten! Ik ben wel meer en meer te vinden voor het systeem; de feedback tijdens het lopen is heel tof; de challenges op de site zijn heel inspirerend en het feit dat je km direct beginnen te tellen als je begint te lopen is ook goed. Bij de Garmin moet ik vaak even wachten tot hij verbinding heeft gemaakt met de satellieten.

De schoenen bevallen mij ook meer en meer. In 't begin had ik er een beetje moeite mee, mijn Saucony's vond ik zo goed dat ik al aan mijn derde paar toe was. Ik begrijp nu voor een stuk waarom ik in het begin soms last had van de schoenen: normaal loop je schoenen een paar keer in; als je nieuwe schoenen koopt, kan je best telkens één training doen met de nieuwe en één training met de oude. Meteen meer dan 30km per week gaan lopen met nieuwe schoenen is misschien niet zo ideaal geweest. Maar nu ze ingelopen zijn, ben ik er in feite echt content van!

13:35 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Yesssssssss! Coole training!!! Keep up the good work ;-)

Gepost door: Eva | 07-03-09

Reageren op dit commentaar

Haha, je nieuwe schoenen beginnen dus naar zweetvoeten te ruiken ;-))))

Gepost door: Tania | 07-03-09

Reageren op dit commentaar

Voor het echt licht is 's morgens zal je helaas nog even moeten wachten, want als het bijna zover is wordt de klok weer verzet zodat het terug donker is.

Gepost door: Marc | 07-03-09

Reageren op dit commentaar

De dames nog steeds op een flinke voorsprong zie ik!

Gepost door: Tiny | 07-03-09

Reageren op dit commentaar

Goed idee...dat opsplitsen van uw trainingen. Ik koop meestal 2 paar nieuwe loopschoenen en wissel ze af.

Gepost door: natalie | 08-03-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.