13-03-09

Boring!!!

I AM BORED!!! En ik niet alleen... Ik heb mijn loopschoen daarstraks moeten troosten; ze stonden aan de voordeur te janken en aan de deur te krabben. Poor little things...

Het is al een week sinds mijn laatste looptraining... Anderhalve week sinds mijn laatste spinningles... Ben ook niet kunnen gaan dansen. De enige beweging die ik deze week heb gehad bestond eruit om van mijn bed naar de zetel te strompelen en terug; en één dagje "poging tot werken" gisteren. Te voet, ipv met de fiets; ivm de regen 's morgens en te grote inspanning :s

I'm in SUCH a bad mood!!! Morgen zou het 15 graden en zonnig worden. Ideaal weer om een km of 60 te gaan fietsen. But noooo; I still feel like SH*T.

Het wordt dus een dagje de plant uithangen op het dakterras; enfin; ik zal dan toch de nodige zonnestraaltjes oppikken.

Ik kan dus niet wachten tot maandagavond; hopelijk ben ik dan eindelijk weer in form om te gaan lopen!!!  En kilometers te verzamelen voor de TWEEDE CHALLENGE!!!

18:52 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

hopelijk kan je morgen inderdaad genietten van het zonnetje. Verzorg je maar goed en maandag zie ik je dan wel op de challenge ;-)

Gepost door: Wim | 13-03-09

Reageren op dit commentaar

De betterijtjes zullen terug opgeladen zijn tegen maandag...succes met de challenge.

Gepost door: natalie | 13-03-09

Reageren op dit commentaar

@ loopschoenen van Jess Véél sterkte, loopschoentjes! Hopelijk kunnen jullie maandag eindelijk nog eens voluit gaan en jullie volledig uitleven in jullie volgende challenge. (Wat is jullie volgende challenge?)Dat is natuurlijk als Jess jullie kan bijhouden met lopen!!!

Mag het jullie een troost zijn, die nieuwe plant zal jullie dakterras sieren! :o)!!!

Gepost door: Slakje | 13-03-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.