18-03-09

Nike+ en 65km genot

Gisteren was het zo ver... De vrouwen van de Nike+ bloggers vs blogsters challenge waren uitgenodigd op de Nike+ persconferentie. Enkel Lies en ik waren er; de anderen waren er jammer genoeg niet geraakt. Het was zoooo leuk! De reportage is o.a. te bekijken op de site van de rode loper: http://derodeloper.een.be/reportage/ann-van-elsen-gaat-de...

Ik denk dat er ook wel één en ander in kranten/boekskes zal verschijnen; want er was toch wel wat pers aanwezig.

Ann Van Elsen verklaarde de oorlog aan de mannen; en toen gingen alle vrouwen; geheel in Nike tenue uiteraard samen een symbolische kilometer lopen. De strijd is ondertussen al volop bezig; en 't gaat nog spannend worden; want de vrouwen zijn met minder en staan momenteel nog maar 20km achter, dus laten ons echt niet kennen. Ik vlam er morgen in ieder geval ook nog een boel bij ;-)

En ik sprokkel niet alleen loop-kilometers; maar ook fietskilometers. Vandaag fietste ik met 't ventje een mooie 65km. Een heel mooi parcours, uitgestippeld via de fietsknooppunten (http://www.fietsnet.be/routeplanner/default.aspx)

en daarna opgeladen in de Garmin Edge. Er zaten wel serieuze beklimmingen in af en toe :-)

Dit was het resultaat:

090318

 

De benen en conditie deden vlot mee; het enige waar ik last van had, was tussen mijn schouderbladen (ben de houding op zo'n koersvelo nog niet gewend) en ook wel een beetje..... zadelpijn ;-)

Maar het was heel tof en voor herhaling vatbaar!

19:10 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

fietsen ha, je zat al dicht bij de Demer ! Straks komen we elkaar nog eens tegen. 65 kilometer zeg, da's goed ! Ik heb tot nu toe nog altijd maar een uurtje gefietst. Wat is Garmin Edge ? Want ik zag dat je ook een Forerunner 305 had.
Doe zo voort !

Gepost door: kaat | 18-03-09

Reageren op dit commentaar

Ik ga jullie helpen(dames) Ik zal mijn meters niet registreren.

Gepost door: Tiny | 18-03-09

Reageren op dit commentaar

De Rode Loper Grappig:
Ik was van de week toevallig aan 't zappen en kwam langs De Rode Loper.
Daar was net het item over de Challenge bezig: zag er leuk uit!

Was je ook in beeld?

Gepost door: Hardloper | 24-03-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.