23-03-09

Jesske vs Natuurkrachten: 1-0

Regen, wind en 200meterkes tegen 30sec/100m. Dat waren de ingrediënten van de training van vandaag. AND IT ROCKED!!! Geen idee hoe het kan dat Kaat schrijft dat ze niet echt geniet van het lopen. Ik heb genoten van elke meter die ik vandaag liep; ondanks de striemende regen in mijn gezicht; ondanks het feit dat ik soms niet vooruit geraakte door de wind; en ondanks het feit dat ik meermaals afgerukte takken moest ontwijken LOL.

Nee echt, de training was zalig. Ik moest 10 keer 200m lopen tegen 5min/km. Snelheid inschatten is nog niet mijn sterkste kant; want ik was steevast te snel. De eerste 100m waren altijd tegen zo'n 4:15min/km waardoor ik enorm moest afzwakken tegen het einde om gemiddeld toch aan die 5min/km te geraken. Maar tegen het einde lukte het wel. 2km inlopen en 2km uitlopen erbij; goed voor een dikke 6km (tijdens de rustpauzes bewoog ik niet echt veel).

De ipod liet het echter om onbekende redenen afweten na 3km; dus mijn bijdrage aan de challenge is vandaag nogal poverkes :-( En de vrouwen staan serieus achter; er zijn véél te véél mannen die meedoen!!! COME ON GIRLS!!!

Bovendien is het lopen er dit weekend niet van gekomen; omdat ik in Keulen was met mijn liefje. (ZALIG!!!) Vorige week donderdag deed ik wel nog 12km waar ik niet over berichtte, wat inlopen en dan 6 keer 1km tegen maar liefst 5:50min/km - voor mijn doen echt wel snel. Ook tijdens die training kreeg ik vleugeltjes.

Ik liep de laatste twee keer op de schoenen die ik tijdens de Nike persconferentie ontving en deze zitten eigenlijk nog beter dan de andere. Ze zitten een stuk strakker en dat voelt eigenlijk beter als ik snel loop. Ik ga het andere paar dus gebruiken voor trage duurlopen; en deze voor het snellere voetwerk :-)

Morgen weer een spinninglesje en overmorgen staat er 12km op het programma. Dit weekend dacht ik een 12,7km wedstrijdje te lopen in Olen; maar in plaats daarvan doe ik mee met een Nike training in Brussel. Deze is open voor iedereen!!!

Kom dus gerust mee trainen:

Iedereen is welkom vanaf 10u. Training start om 10.30u!
Je kan kiezen uit 3 afstanden: 5km - 10 km - 15 km (vanaf april).
Mogelijkheid tot testen van Nike loopschoenen en Nike+.

Data:
22 maart
29 maart
19 april
03 mei
17 mei

Locatie: Koning Boudewijnstadion op de Marathonlaan in Brussel.

 

18:31 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Zo weer iemand die er niet om maalt wat voor weer het is! Gelukkig zijn ze er nog!!

Gepost door: Tiny | 23-03-09

Reageren op dit commentaar

ja er waren nog een paar gekkerds in het park :-)

Gepost door: Jess | 23-03-09

Reageren op dit commentaar

Leuk hé, enkele weken geleden had ik het ook zitten, drijfnat was ik, maar stoppen? Daar denken wij niet aan hé Jess! Jammer dat je toch niet naar Olen komt!

Gepost door: Wendy | 24-03-09

Reageren op dit commentaar

onweer eerst 't in Keulen horen donderen en daarna de regengoden in eigen land trotseren ...

Gepost door: geert zelf | 24-03-09

Reageren op dit commentaar

Heerlijk bezig zeg en fijn zo met manlief naar keulen!.
En helaas is Brussel net even te ver voor een training, maar anders was ik langs gekomen!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 24-03-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.