29-03-09

Verandering van spijs doet eten

Ik schreef eerder deze week al dat ik graag al eens op een andere locatie loop; altijd hetzelfde parcourske vind ik maar saai. Vrijdagavond ging ik op bezoek bij mijn ouders. Ik had keuze uit: eerst lopen in Leuven en daarna dik in de file gaan staan richting Antwerpen; of in loopkleren in de auto de file vóór zijn; en in Antwerpen gaan lopen. Dus zocht ik deze keer het Rivierenhof in Deurne op. Een mooi, groot park. Alleen zonde dat het lawaai van de autostrade gewoon door mijn muziek heen klonk. Het was een originele training; eerst 8km rustig lopen. Ik heb dit zeer letterlijk genomen; na de inspanningen in de bergen op woensdag; en liep vaak trager dan 7min/km. Maar echt heel relax dus. Daarna was het 10 keer 100m vlammen tegen 5min/km met maar 1 minuutje rust. Dit was echt supertof om te doen!!!

Vanmorgen dan de Nike training in het park van Laken. Lies had gisteren weer een sterke wedstrijd gelopen en ze ging het vandaag rustig aan doen; dus konden we samen lopen. (wat voor haar rustig is; is voor mij best pittig haha)

Het was een gezellig loopje; we hebben natuurlijk de hele tijd lopen tetteren ;-) Hoe snel we uiteindelijk gelopen hebben; weet ik niet; want jammer genoeg is de ipod er weer uitgeknald en heb ik zogezegd geen training gedaan... :-( Ik vraag me echt af wat daar mee scheelt; want anderen hebben dit nooit voor...? Maar het moet toch dik 10km/u geweest zijn. Ik ben dus echt zo traag niet meer als ik dacht.

Tof om ook Kristof en Slakje te zien (seg Slakje wat is in feite uw echte naam? ;-)). Ook twee andere meisjes leren kennen die het ook beter gedaan hebben dan ze zelf hadden verwacht! De volgende run vindt plaats op 19 APRIL. Dat is één week voor de Antwerp Ten Miles. Ik ga dan 15km vree op 't gemakske lopen. De trainings zijn dus echt open voor iedereen; dus kom gewoon af!

Ook met het dieet gaat het so far so good. Zou ook wel erg zijn; moest ik het na 3 dagen al verknald hebben ;-) Vanmorgen al eens gespiekt op de weegschaal en er was al een beetje af; maar mijn officiële weegdag is vrijdag. Ik ga voor -700g tegen dan; en zo te zien zal dat zeker haalbaar zijn!

13:29 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

goed zo! Yes...Jess je gaat geweldig goed. Nike motiveert toch wel!!

Gepost door: Tiny | 29-03-09

Reageren op dit commentaar

zo op een andere locatie lopen is altijd wel leuk! en succes met het diëten!! ('k zou ook eens wat kilo's kwijt moeten, maar Koenie kookt altijd zo lekker! ;-))

Gepost door: Ruthje | 29-03-09

Reageren op dit commentaar

Zo nu en dan eens een andere omloop om op te trainen is goed om het lopen toch maar niet beu te worden hé...dat dieet komt vast goed. Succes.

Gepost door: natalie | 29-03-09

Reageren op dit commentaar

Ook geen idee wat de echte namen zijn en lekker getraind zo!.
En 19 April gaat helemaal goed komen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 29-03-09

Reageren op dit commentaar

Altijd leuk om ergens anders te lopen, ik heb geen vast parkoer, zou dat vast snel beu worden ook!

Gepost door: Wendy | 30-03-09

Reageren op dit commentaar

nieuwe plekken altijd leuk om nieuwe oorden op te zoeken ...

Gepost door: geert zelf | 31-03-09

Reageren op dit commentaar

Knappe trainingen Ik had je zowaar nog kunnen tegenkomen in het Rivierenhof, want vermits ik daar in de buurt woon train ik daar regelmatig.

Gepost door: Marc | 31-03-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.