01-04-09

Dieet week 1

De eerste week van het dieet zit er bijna op. Ik heb me netjes aan mijn menuutjes gehouden; en het resultaat mag er zijn. Ik had 700gr vooropgesteld voor de eerste week; maar in de praktijk was het deze morgen al 1100gr! In't begin gaat het natuurlijk snel; dan verlies je ook wat vastgehouden vocht, maar da's goed! Ik voel me een stuk minder "bloated".

Dit smaakt natuurlijk naar meer; laat die kilo’s maar komen! Het gemak van dit dieet is doorslaggevend; je hebt simpelweg geen excuses om ongezond te eten “wegens tijdsgebrek”; “omdat er niets in huis is”; “geen zin om te koken”. Larie :-) Gewoon een doosje pakken; in de microgolf keilen, nog wat extra rauwkost toevoegen (ready-made in a supermarket near you ) en klaar is Jess.

Los van het gemak heb je natuurlijk ook wel nog een béétje doorzettingsvermogen nodig; je kan je dieet natuurlijk hopeloos om zeep helpen door in de junkfood en het snoep te vliegen. Jij bent uiteraard nog altijd diegene die eten in je mond stopt. Maar ik ben niet gezwicht voor: dessertjes in de cafetaria (ook niet die appeltaart!!!) de suikerbonen van een pas-papa-geworden-collega, de koffiekoeken die gisteren op het werk getrakteerd werden, de paaseitjes die mijn huisgenootje in huis had gehaald (zélfs niet die heerlijke fondant!!!), de goddelijke warme chocomelk in de automaten op het werk, … Nee, geen persoonlijk boycotten van "het grote dieet"; Jess has been a good girl!

In combinatie met ettelijke uren sport per week gaat dit dus vlotjes en ik kan niet wachten op het resultaat na 2 maanden!

17:43 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Way to go Jess!!!

Gepost door: Wendy | 01-04-09

Reageren op dit commentaar

Hey Jess... Ik wacht nog even met af te spreken voor Brussel... Weet nog niet helemaal zeker of ik er wel echt zelf ga lopen...
Eerst een beetje trainen. Verder dan 10 km heb ik de laatste tijd niet meer gelopen.
Ik zal je op de hoogte houden!
Als ik loop... heb ik geen echte tijd in gedachten. enkel finishen zal meer dan genoeg zijn dan!

Gepost door: Tine | 01-04-09

Reageren op dit commentaar

motivatie Je bent op de juiste weg. De eerste resultaten motiveren erg!!

Gepost door: Tiny | 01-04-09

Reageren op dit commentaar

Vooral met sporten gaat zoiets snel vooruit. Mooi zo.

Gepost door: natalie | 02-04-09

Reageren op dit commentaar

Bij onze volgende ontmoeting doe dan wel een t-shirt aan met je naam erop . Ik zal je waarschijnlijk niet meer herkennen . :-)
Ik ga je nog iets mailen !!

Gepost door: coach mario | 03-04-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.