10-04-09

Surprises

't Leven zit vol verrassingen; and... AAJ LAAJK!!!

Dinsdag was het doel een 9km wisselduurloop; 1km loslopen en 2km tegen 6:15. Tijdens de Nike+ training had ik met Lies gepraat over de grootte van je pasjes. Dus ik ging tijdens die 6;15 eens kleinere pasjes nemen. Ik geloof dat het er nogal raar uitzag; maar ... mijn hartslag bleef ZO laag! En ik liep steevast sneller dan 6:15 maar het voelde zoooo makkelijk aan! Echt zalig! Tijdens de spinning nadien had ik ook totaal niet het gevoel dat ik al gelopen had; totaal geen vermoeide benen. Ga daar de komende weken nog wat mee experimenteren.

Woensdag had ik een special date met mijn liefje en verraste ik hem met een picnic op een geheime locatie, maar daarvóór verraste hij mij al door met een bosje bloemen aan mijn deur te staan.

De verrassing van gisteren was dat ik toch ben gaan lopen op de piste; hoewel ik meer zin had in een terrasje. En ben er blij om; want de 10 keer 200 tegen 5min/km gingen heel vlot, iets te vlot; eerder tegen 4:40... En later op de avond nog het fijne nieuws gekregen dat ik mee mag gaan tappen tijdens 4 dagen Werchter én TW Classic! Eerder deze week had ik even een dipje toen bleek dat de combitickets al uitverkocht waren; en TW classic had ik nog niet echt overwogen (hoewel Heather Nova komt dus dat had nog gekund dat ik daar sowieso naar toe  ging proberen te gaan) Maar via een collega die al jaren gaat tappen; ben ik er bij geraakt!!! YESSSS

De verrasing van vanmorgen was een heel tof getalletje op de weegschaal; dat mijn verwachtingen van 700gr per week overtrof; want ik zit na twee weken op -2,2kg. En het gaat zooo makelijk; ik heb echt geen enkel probleem om vol te houden. Sommigen vroegen zich af of ik wel genoeg energie had om intensief te sporten; maar dat is geen probleem. Het is een evenwichting en compleet menu en door de mueslireep en het yoghurtje in de namiddag; kan ik zeker verder zodat ik pas mijn avondeten hoef te nemen ná het sporten. Als ik eerst ga lopen en daarna spinnen; neem ik na het lopen een extra boterham met confituur of een banaan; zodat ik niet zonder reserves van mijn spinningfiets totter :-)

De Nike+ sensor zorgt ook voor verrassingen; maar die zijn iets minder leuk. Ik kreeg deze week een nieuwe chip+receiver in mijn brievenbus; om het probleem op te lossen dat ik zo vaak kilometers kwijt ben. Ik ging er deze week mee lopen en gisteren wou ik de boel opladen; maar iTunes toonde opeens de knoppen niet meer om de trainingsgegevens naar Nikeplus te sturen. Deïnstalleren en opnieuw installeren hielp allemaal niet. Ik begon te denken dat het aan de iPod lag; dus ik heb het spul "hersteld" wat inhoudt dat hij er alles afgooit; incl. je gelopen trainingen. Ik was het zo beu dat het mij niets meer kon schelen. Ik begin dus met een propere lei; en doordat ik weeral kilometers heb afgelegd die toch niet gelogd zijn; zal ik mijn plaats in de top 15 wel niet kunnen in stand houden.

Maar ach, voor wie loop ik? Toch wel voor mezelf zeker? Los van cijfertjes, grafiekjes, gemiddelde hartslagen en kleine PR'etjes is lopen ook gewoon ontspannend, het maakt mij blij, gelukkig... I love to run!

En zo kom ik weer bij de quote die op mijn vorige blog stond en die ik hier maar eens terug ergens moet plaatsen:

I don't run to add days to my life, but to add life to my days

08:38 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

leuk als het leven zo vol verrassingen zit!

Gepost door: Ruthje | 10-04-09

Reageren op dit commentaar

Pittige training 10 keer 200 aan 13 km/u. 't Is wel niet zo leuk als je apparatuur niet goed werkt. Ik had vroeger een polar met afstandsmeter en kreeg die niet goed geijkt. Ik heb dan maar een garmin gekocht met GPS, en die meet wel correct.

Gepost door: Herman | 10-04-09

Reageren op dit commentaar

Wat is er leuker om verrast te worden? Niks toch??

Gepost door: Tiny | 10-04-09

Reageren op dit commentaar

Je kunt blijkbaar niet goed meer stilzitten he...

Gepost door: Homer | 10-04-09

Reageren op dit commentaar

Gewoon genieten van uw trainingen zonder die NIKE toestanden. Dat zal veel minder stressie zijn...ook al is het zeker wel leuk als alles goed werkt hé.

Gepost door: natalie | 10-04-09

Reageren op dit commentaar

Zalige Pasen hé Jess, de trainingen verlopen zeer vlotjes, en dat van die kleine pasjes, omstanders merken dat echt niet op hoor!

Gepost door: Wendy | 11-04-09

Reageren op dit commentaar

Graag gedaan musje! En nogmaals merci voor jou verrassing! Blijven vliegen...

Gepost door: Liefje | 13-04-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.