16-04-09

Heavy stuff!

De training van vandaag; amaaaaikes :-) Mario schreef:

fartlec/ 2 km in en uitlopen / 10 x een heuvel of brug oplopen van 100 m  tegen 30 sec, met 2 min rust ,/
Dan 1 km loslopen / 3 x 500 m in 2,35 min, dus tegen 5,10 min/km met 500 m loslopen tussen / uitlopen 

Ik ben zo slecht in snelheden inschatten!!

090416

Ik wist niet echt een goeie brug/helling zijn... Ik ben 10 keer een viaduct op gelopen maar die was volgens mij bijlange niet steil genoeg. Hoe steil moet zoiets eigenlijk zijn om efficiënt te zijn?

Ik had in ieder geval supporters genoeg!!! Denk dat er toch wel 20 auto's geclaxoneerd hebben tijdens die 10 keer dat ik daar omhoog spurtte. LOL. Toch iet speciaal hé; zo'ne loper; sommige mensen hebben da precies nog nooit van dichtbij gezien :p Laat staan da ze heuveltrainingen en intervaltrainingen snappen.

Of dat iemand überhaupt loopt; da snappen er velen ook al niet.

Ik vroeger ook niet :-)

Een bedenking die ik me onlangs maakte toen iemand zei dat ik toch wel veel sport. Ik percipieer mijzelf dus nog altijd niet als een sportief iemand. Mijn eerste reactie is zeggen dat ik sporten haat. Ik ben lui.

Ik loop al meer dan 2 jaar; maar ik ben zo lang een luiwammes geweest die alleen tegen haar goesting naar de fitness ging om niet dik te worden; dat ik af en toe vergeet dat ik ondertussen al lang die luiwammes niet meer ben :-) Grappig; hoe het menselijk brein kan werken.

20:32 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Leuke trainingskes!! Hier wordt je sterk van.

Gepost door: Wendy | 16-04-09

Reageren op dit commentaar

Hoe steil moet een heuvel zijn? Als de hellingshoek zo groot is dat je looptechniek er van naar de knoppen gaat is te steil.Je moet gewoon rechtop kunnen blijven lopen en je pas frequentie iets hoger.
Luiwammes??

Gepost door: Tiny | 16-04-09

Reageren op dit commentaar

heuvelgekte heb het ooit meegemaakt dat op de voetbal me iemand aansprak: 'zeg, ben jij niet die gek die aan de spoorweg heel de avond die helling op en af loopt?'.
Ik denk écht wel dat niet iedereen een heuveltraining normaal vindt hoor ;-)

Gepost door: geert | 16-04-09

Reageren op dit commentaar

Hellingsgraad Een goeie viaduct is perfect. Je moet inderdaad een beetje roeien met de riemen die je hebt. In mijn geval is dat ook de dichtsbijzijnde viaduct. Zowiezo de onozelste training dat er is (om naar te kijken), maar wel leuk om zo af en toe, als afwisseling, eens te doen hé!

Gepost door: Wim | 17-04-09

Reageren op dit commentaar

je zou het heuvelke eens moeten zien dat ik bij heuveltrainingen opliep...een scheet groot en als je er niet op let zie je hem zelfs niet liggen ;-)

Gepost door: Ruthje | 17-04-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.