20-04-09

Results!!!

De Nike Men VS Women challenge is voorbij! Tegen alle verwachtingen in; heeft het team van Ann gewonnen; mits enige sympathie van mannen die mee hebben gelopen voor het vrouwenteam e.d. Tof, maar ik blijf erbij: als er meer mannen dan vrouwen meedoen; klopt het sowieso niet; en als ze dan nog eens van team gaan wisselen op het einde blijft er van de hele vete eigenlijk niks meer over. Ik had dus een tijd geleden al besloten van mijn eigen kleine wedstrijd te voeren binnenin de challenge. Op elke pagina van het leaderboard stonden 18 namen en ik was vastbesloten van op die eerste pagina te blijven staan. Liefst had ik op de 13de plaats gestaan (ik heb iets met dat getal :-)) maar ik ben toch héél trots op mijn 14de plaats:

menvswomen

en moest ik geen drie volledige trainingen zijn kwijtgespeeld door een niet functionerend nike+ systeem; stond ik wel op de 13de plaats; dus ben dik tevreden.

Dit weekend liep ik voor het eerst in mijn 'loopcarière' twee trainingen na elkaar; het stond zo in mijn schema van Mario. Ik moet zeggen dat ik ze héél goed verteerd heb; ik was wel een beetje stijf; maar eigenlijk heb ik echt nergens last van.

De Nike training gisteren was weer leuk; al keuvelend liepen we daar een dikke 15km. Mijn vriendin Odile gaat volgende week voor haar eerste 5K race en ging gisteren ook mee. Ze heeft dat schitterend gedaan, ondanks het feit dat ze helemaal nog niet lang bezig is én dat het daar in het park van Laken best wel een zwaar parcours is! Ode aan Odile :-) Toi toi voor volgende week girl!

Na het werk heb ik daarnet even wat op souplesse gefietst; 30km op 1u15min; zonder dat ik mij eigenlijk ook maar een beetje ingespannen heb. Dat gaat dus alsof 't niks is; echt maf. Ik wou mijn koersfiets nog eens van stal halen; sinds hij beter op mijn maat was afgesteld. De houding ging al beter; maar het is toch echt wennen. En ik vraag me af of mijn koersbroekje van Decathlon wel een goede aankoop was. Toegegeven; het was goedkoop; maar ik voel daar toch randen en naden zitten aan mijn liezen. Denk dus dat mijn volgende aankoop een deftig broekje gaat worden; maar die zijn zooo duuuuuur. Fietsen en lopen zijn dure hobbies. Maar leuk; gezond; verslavend... En dan weten we weer waarvoor we werken hé :-)

Vanavond start op de fitness een nieuwe les: ZUMBA! De eerste les is eigenlijk vooral een demonstratie en duurt maar drie kwartier; dus ik ga het eens uit proberen; denk wel dat het iets voor mij zal zijn; dus ga hier waarschijnlijk ook wel een gewoonte van proberen te maken.

En zo zijn we de week alweer goed begonnen; er staan nog een paar kleine trainingen op het programma en natuurlijk zondag: de TEN MILES VAN ANTWERPEN!!!

18:26 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Mooi aantal km'kes gelopen, proficiat dat je doel bereikt is! Misschien tot zondag!!

Gepost door: Wendy | 20-04-09

Reageren op dit commentaar

sex change 14de en zelfs virtueel 13de ... wreed straf is da!
Waarom doen ze die challenge niet met het gemiddeld aantal km per persoon? En je hebt gelijk ivm met die sex changes ... da moet gedaan zijn ;-))

Gepost door: geert | 20-04-09

Reageren op dit commentaar

Lopen duur? Vind je lopen een dure sport? Misschien de combinatie lopen en fietsen?

Gepost door: Tiny | 20-04-09

Reageren op dit commentaar

@Tiny: de loopschoenen zijn niet goedkoop; maar goede sokken zijn ook nodig. En goede kleren; want als ik met katoen loop, schuurt mijn huid open... En als je drie keer per week loopt; heb je drie complete outfits nodig... En een jasje... en ook eigenlijk wel een drankbelt... etc etc :-)

Gepost door: Jess | 20-04-09

Reageren op dit commentaar

dit gaat een lange post worden haha, omdat ik natuurlijk veel, heel veel, ontzettend veel lof naar je wil toezwaaien ! Je hebt dat toch allemaal prachtig gedaan ! Die 20 km van Brussel worden een makkie, die kan je nu al lopen ! Het is heerlijk om je hier vol enthousiasme te volgen. Mooie verhalen, en ik duim nu ook al voor Gent, dat blijft toch iets bijzonders voor jou. (Misschien sta ik er ook weer, moet nog zien wanneer het is, veel te veel familiefeesten ;-).
Ik heb op mijn fiets geen last van de fietsbroek (en wees gerust, die van mij zijn nog goedkoper !) en ook niet van de houding. Maar ik heb nog nooit meer dan 3 uur gefietst denk ik.
Vanavond heb ik ook zumba, 't wordt weer spetteren ! Ik zie er nu al naar uit. Waar ga jij dat volgen ? Gelukkig heb je er niet echt een nieuwe outfit voor nodig (al zal ik vanavond wel staan blinken in iets nieuws, haha, een mens heeft een excuus nodig !).
Ik vind lopen en zo ook wel duur maar ik denk dat dat is omdat ik net zoals jij nog zovele andere dingen willen doen en dan komt dat er allemaal bij.
Enfin, ik eindig waar ik begonnen ben : hip hip hip hip hoera voor Jeske en chapeau af !

Gepost door: kaat | 21-04-09

Reageren op dit commentaar

Je gaat goed en een dubbele training is best zwaar.
Ook nog de fitness doen en dat is helemaal goed voor het lopen en fietsen.
En wanneer komt er een foto op je weblog van je omgeving, of fietsen?.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 21-04-09

Reageren op dit commentaar

Héél véél succes zondag in Antwerpen. Ik zal voor u duimen.

Gepost door: natalie | 22-04-09

Reageren op dit commentaar

Goed gedaan Jesske! Ik was maar 90ste :-)

Gepost door: Lien | 24-04-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.