12-05-09

Service

De coach zei dat hij me groen licht ging geven als ik in het najaar een marathon wilde lopen. En hij heeft nu al gezorgd voor een goeie asfalt zodat ik vlotjes door dat groen licht kan rijden se; het schema (vanaf de 20 van Brussel eigenlijk) stak namelijk vandaag al in mijn brievenbus. Met als titel: "Marathon Eindhoven". WAUW da's nogal ne service hé!?!

Het zag er ... ZALIG uit! :-) Heerlijke trainingen: mooie, lange duurlopen; pittige intervaltrainingen... kwijl kwijl :-) Ik kijk er al naar uit. Met alles heeft hij rekening gehouden die coach; hij kent mijn snelheden zo goed; naast het lopen regelmatig een tochtje met de koersfiets ertussen; hier en daar eens een zwemmeke placeren... En het ziet er zooo haalbaar uit; ook al zitten er weken tussen met 80km loopplezier :-D

Een zwemmeke placeren dat deed ik vandaag ook. Rustig op 't gemak.  Omdat het zwemmen een weerkerend item wordt heb ik me vandaag ook maar een 20beurtenkaart aangeschaft. En ik moet zeggen: om 16u gaan zwemmen in het zwembad van Kessel-Lo als je maar tot 17u mag zwemmen is ZALIG --> slechts één andere dame in het baantje waar ik bezig was. Geweldig; geen discipline "slalom zwemmen" vandaag!

Al sinds gisteren (allez eigenlijk meteen na de wedstrijd al) voelt mijn lichaam trouwens alsof ik zondag helemààl geen PR heb gebroken; alsof ik helemààl geen 15km in de hitte heb gelopen. Heel straf, want na Antwerpen voelde ik mijn benen veel harder nadien; en toen liep ik trager. Maar ook wel meer bergop; dankzij de tunnels. Brugge was nagenoeg plat; dus dat was wel een voordeel. Zit het verschil daarin?

Ik krijg reacties à la "11km/u op de 10km van Gent gaat u lukken". Mind you dat ik na de Ten Miles in Antwerpen me had voorgenomen om eind juni eens 5km tegen 11km/u te lopen; zou ik het dan nu al kunnen? Zou ik het proberen met het risico ontgoocheld te zijn, of zou ik gewoon ongeveer hetzelfde proberen als in Brugge en met een beetje chance extra blijdschap als er tóch meer in zit? Wat denken jullie?

20:52 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Ontgoocheld ???? Hoe zou iemand die op een paar maanden van 9.5 km/u naar nu mogelijk 11 km/u gaat . Stel dat je maar 10.8 km/u haald ( maar ik weet vrijwel zeker dat 11 haalbaar is ) dan is dat een verbetering die ik nooit meer zal maken ! Jij zou op dit moment op een roze wolk moeten surfen ! Verbluffend verbeterd in snelheid , afstand , en de toekomst ziet er gewoon schitterend uit ! Je gaat de marathon ook nog verroveren !! Ik zou zelfs niet meer aan het woord Ontgoocheld denken !!!

Gepost door: coach mario | 12-05-09

Reageren op dit commentaar

Gewoon proberen en zien waar je uitkomt, en ontgoocheld... dat duurt toch maar even. Voor mijn eerste marathon was mijn doel aankomen, onder de 4h en als ik 3:30 zou halen zou het prachtig zijn, mijn tijd 3:30:03 net niet die 3:30 grens die we gehoopt hadden maar ontgochel totaal niet ik heb gewoon mijn best gedaan en de rest is praat na de vaak.... je weet allen wat je kan als je probeert.

Gepost door: Wim | 12-05-09

Reageren op dit commentaar

Go Jess, go Jess!!! Het gaat u zeker lukken, en als het nu niet lukt dan doe je het gewoon in Geel hé ;-).

Gepost door: Wendy | 12-05-09

Reageren op dit commentaar

Het gaat je wel lukken Jess!

Gepost door: Tiny | 12-05-09

Reageren op dit commentaar

loopplezier tuurlijk kan je die 11 per uur aan! net zoals je marathon in Eindhoven, trouwens. Ik wens je héél veel plezier tijdens je voorbereidingen!

Gepost door: geert | 13-05-09

Reageren op dit commentaar

jaja, de Mario heeft het allemaal al gezegd. Ik zou dus juist hetzelfde schrijven. Lees het dus nog maar es ! Dikke proficiat meid ! En idd, die coach die doet dat prachtig ! 'op het lijf geschreven schema'tjes !

Gepost door: kaat | 13-05-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.