14-05-09

Mornin'!!!

“12km tegen 6:45min/km” stond voor vandaag in mijn schema; en dat klonk als het ideale ochtendloopje; om de nodige energie op te doen vóór het werk. Geen zware training waarin ik veel te snel zou moeten lopen op een nuchtere maag; geen ingewikkelde tempowisselingen met heuvels of 100 meterkes… Mijn wekker stond om 6u20 maar om 5u50 was ik al wakker; ondanks een heel slechte nacht waarin ik mij constant aan het afvragen was of mijn sportdrankje wel klaar stond LOL. Rare dromen heb ik :-)

Ik sprong dus vrijwel meteen uit mijn bed, enfin, ik hupte stilletjes uit mijn bed, om het liefje niet te wekken; en een paar minuten later ontdekte ik dat ik mijn trui voor niets had meegenomen. Wie denkt dat het om 6u ’s morgens nog lekker fris is; guess again… :-) Toch niet op 14/05/2009! ;-))

Het werd een dik uur freestylen: zonder echte plannen waar ik naartoe zou gaan. Gewoon lopen en de ingeving van het moment laten beslissen. Ik ontdekte weer een aantal nieuwe wegen waar ik het bestaan niet van kende. Kessel-Lo, Linden, Lubbeek… hebben best veel paden, steegjes en binnenwegen waar geen auto’s mogen rijden en het is superleuk om je een weg te zoeken doorheen het netwerk van paden. Sommige stukken deden mij aan de Ardennen denken; groen, heuvelachtig, weinig huizen. Toch een mooie streek waar ik woon!

11km later stond ik thuis, een beetje sneller dan gepland. Om nu nog een kilometer rond de blok te lopen om toch maar aan die 12km te komen vond ik wat dwaas. Bovendien begon ik het duidelijk te voelen: I was running on empty! Dus stapte ik ons huisje maar terug binnen; waar ik in de badkamer mijn uitgeslapen vriendje tegenkwam; hij kwam net uit de douche. Hoewel hij anderhalf uur langer geslapen had dan ik; denk ik dat ik minstens even wakker was. Wat is het toch heerlijk; zo’n ochtendloopje! En mijn ontbijt; dat smaakte jong!

19:01 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Leuk hé, zo'n werfloopje ;-).

Gepost door: Wendy | 14-05-09

Reageren op dit commentaar

Dit zijn de beste! Onbekende bestemming, onbekende afstand! Nou ja... bestemming onbekend?

Gepost door: Tiny | 14-05-09

Reageren op dit commentaar

sportdroom gelukkig kwam er nog wat sportdrank in je droom, anders was je helemaal leeg geweest ;-)

Gepost door: geert | 15-05-09

Reageren op dit commentaar

Uitgeslapen!? Het was 7u05! Alleé, voor jou is dat uitslapen ja ;-)

Gepost door: Liefje | 15-05-09

Reageren op dit commentaar

Vind ik ook heerlijk...dat ontbijtje dan...en daarna lopen. Je geniet er duidelijk van hé...mooi zo

Gepost door: natalie | 15-05-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.