19-05-09

Loslopen en Grey's!

In navolging van onze running lady Wendy  deed ik mijn "8km loslopen" met de Stubru Podcast. En het was 8km te gek om los te lopen!! Ik heb gegierd :-) Ideaal om naar te luistere als je geen ingewikkelde interval- of zware tempo duurloop moet doen. Verstand op nul en lachen maar! Heerlijk; heb er echt van genoten!

Het was pertang voordien even spannend of ik zou vertrekken om te gaan lopen. Ik ging namelijk eens 's avonds laat lopen ipv 's morgens of meteen na het werk. Dat is tricky als je thuis leuke dingen aan't doen bent; en zeker als een andere verslaving opspeelt. We hebben hier thuis namelijk een paar seizoenen op DVD liggen van Grey's Anatomy. En potverdikke da's toch wel spannend :-) Ik ging vóór het lopen dus één aflevering zien en daarna nog een (of twee :-)). Gingen Meredith en O'Malley op het einde van die aflevering toch wel net kissie kissie fuckie fuckie doen zeker!?! En ik moest vertrekken!?! Maar mijn oude verslaving heeft het gewonnen van de meer recente en ik ben toch rap in mijn loopkleren gesprongen en de deur uit gevlogen.

And now if you'll excuse me, ga ik dan nu de volgende aflevering kijken, om te weten te komen of Meredith en O'Malley nu écht van bil gegaan zijn!

 

 

decoration

21:07 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Je verhaal over Grey's Anatomy valt nog mee. Ik heb een collega, en die vertelde dan aan een andere collega wat er in een aflevering gebeurd was. En haar verhaal duurde LANGER dan dat een aflevering duurt :-))

Gepost door: Eva | 20-05-09

Reageren op dit commentaar

Veel sucses morgen en geniet van je korte vakantie.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 20-05-09

Reageren op dit commentaar

Succes morgen!!!!!!

Gepost door: Wendy | 20-05-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.