04-06-09

Rust Roest

Een weekje zonder sport; om te recupereren van de 20km van Brussel. Het doet raar, weet je. Het doet vreemd aan om thuis te komen na het werk en een sportloze avond voor je te hebben. Ik begin te merken hoe hard ik die endorfines nodig heb, en hoe hard ik snak naar die ME-time. Een uurtje alles uitzweten, mijn gedachten eerst de vrije loop laten gaan, en dan weer alles op een rij zetten. Nooit gedacht, maar ik heb sport NODIG. Dat mag dus nu even niet; en ik ben het nu al dik beu :-)

Vanavond nog een salsalesje met m’n liefje, de laatste van de reeks “vergevorderden”. Jammer dat het er op zit, want het is zooo leuk! Het is wel niet echt sport maar ik kan me er wel geweldig in uitleven!

Omdat ik mogelijk ga meedoen aan de 10km Aardbeienjogging op 14 juni heeft Mario a.s. zaterdag al een looptraining ingepland. YES!!! Dank u Mario :-) 14km op ’t gemakje wordt het, ’s morgens vroeg, op nuchtere maag ga ik ze lopen; want dat gaat me best goed af. En dan is het nog lekker fris, weinig volk, geen rondje “insecten happen”.

Zondag staat er een stevige fietstraining op mijn programma. Maar zondag gaat het een ganse dag gieten en ik heb niet veel zin om met Trekkie de regen te trotseren. Dus heb ik al een spinningsessie gereserveerd in de fitness, voorafgegaan door 45min crosstraining en gevolgd door nog een half uurtje uitfietsen.

Da't ma rap weekend is!!! :p

 

11:55 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Weersvoorspeller?

Gepost door: Tiny | 04-06-09

Reageren op dit commentaar

Dat gaat een mooi weekend worden en die aardbeien zullen vast en zeker smaken.
Fijn wekend.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 05-06-09

Reageren op dit commentaar

amuseer u morgen in de fitness...en veel succes volgende week met uw wedstrijdje.

Gepost door: natalie | 06-06-09

Reageren op dit commentaar

misschien zie ik je daar ? Geloof het of niet, maar ik overweeg 'm ook. Alleen is er geen 10 km ;-). 't zijn rondes van 7 km en je kan dus 7, 14 of 21 doen. Misschien zie ik je daar ?

Gepost door: kaat | 08-06-09

Reageren op dit commentaar

Wordt er hier nog gelopen ? Toch niet in slaap gevallen ? Nog maar 5 dagen , en dan is het vlammen !! Op naar je nieuwe pr!
Maar dan nu wakker worden ! Wat spook je de laatste tijd zoal uit ?

Gepost door: coach mario | 09-06-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.