09-06-09

Troubles in paradise???

Keek ik zo hard uit naar het weekend om weer te sporten; is het er door allerlei omstandigheden helemaal niet van gekomen. Ik heb al een paar dagen enorme slaapproblemen en dat maakt dat ik me al sinds vrijdag vreselijk belabberd voel, me door de dag heen sléép en nergens meer goesting in had behalve dutten op de zetel.

Maar vannacht had ik redelijk goed geslapen en vandaag ging ik opnieuw 8km lopen. 8km is een ideale toer voor in’t bos aan Sportkot. Dus met het fietske naar daar gebold; onderweg kletsnat geworden van de gietende regen en dan begonnen aan mijn 8km...De bedoeling was 500m loslopen en 500m tegen 5:45min/km.

Na 4,5km begon er iets te zeuren in mijn knie. Na 5km deed het zoveel pijn dat ik even ging wandelen. SHIT wa's da???? Na het wandelen weer een paar honderd meter gelopen en TERUG pijn! WHAT THE F***!?

Dan maar niet meer gelopen en redelijk colèrig terug naar mijn fiets gewandeld. Zit nu met ijs op mijn knie; what went wrong??

Ben nu wel redelijk bezorgd ivm mijn knie... Wat scheelt daar opeens mee? Is een tempo van 5:45 te snel geweest na een week looprust....? HELP???

In alle drukte van het werk en van de wedstrijden, en met ons weekendje weg; had m’n dieet even een bijrol gekregen, maar we gaan weer kei hard verder en maken er weer een hoofdzaak van! Ik wil er toch zeker alles afhebben tegen de marathon! Maar dan mag die knie wel niet lastig gaan doen hé!!!

18:51 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Ik hoop dat het niets ernstigs is met je knie, gun jezelf maar enkele dagen rust, en veel ijs leggen hé!! Hou ons op de hoogte!
Grt

Gepost door: Wendy | 09-06-09

Reageren op dit commentaar

Met jouw doorzetting komt het wel goed ! En 't is nog een hele tijd, een dipje is op lange termijn niets. Ik weet het, ik moet juist spreken, maar zie, ik ben toch ook bezig om uit mijnen put te klimmen ;-)

Gepost door: kaat | 09-06-09

Reageren op dit commentaar

Oh sh*t. Ik kan maar één ding aanraden: rustig aan doen, voor ge verplichte rust krijgt voor een paar weken... En vanaf het pijn doet: stoppen met lopen! Succes!

Gepost door: bruno | 09-06-09

Reageren op dit commentaar

waar situeert de pijn zich? 'k Hoop in ieder geval voor jou dat het maar effe van voorbijgaande aard is. Niet in 't zelfde sukkelstraatje als ik geraken hé, dus best effe goed rusten nu ipv blijven doorproberen. 'k Duim voor je dat je snel van die kniepijn verlost bent!

Gepost door: Ruthje | 09-06-09

Reageren op dit commentaar

Da's balen problemen met je knie. Buitenkant of binnenzijde pijn? Rustig aan dus!

Gepost door: Tiny | 09-06-09

Reageren op dit commentaar

rustig aan met die knie! hopelijk niets ernstigs?

Gepost door: Chris | 09-06-09

Reageren op dit commentaar

Kniepijn Jij hebt in korte tijd heel veel progressie gemaakt.
Waarschijnlijk een overbelasting van de knie.
Ik zou tijdelijk wat gas terugnemen en zeker niet verder lopen als het pijn doet.

No worries, enkele dagen looprust kunnen wonderen verrichten.

Gepost door: frank spencer | 09-06-09

Reageren op dit commentaar

Hé Jess, je moet mij niet na doen. Da's voor niets goed! :) Echt niet!!!
Hopelijk niets ernstig. Misschien toch even rustiger aan doen? Je lichaam wat (nacht)rust gunnen!!!
Vééééél beterschap!!!! ... Dat je snel weer pijnloos mag lopen!

Gepost door: slakje | 09-06-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.