12-06-09

Knie update

Na de zware paniek van dinsdag met de coach gemaild. Zijn advies: nog twee dagen rust en ijsleggen; en vrijdag 15 à 20min lopen op de loopband om te zien wat het geeft. Ook zo'n patella bandje dragen. Vandaag dus zo'n bandje gekocht en naar de fitness gefietst (opwarming). Iets meer dan 20min werd het; pijnloos tegen 8,7km/u. YES!

Als het ging mocht ik zaterdag een uurtje fietsen en zondag 10km proberen. Dus ga ik morgen rustig een uurtje op de hometrainer op een soepele weerstand en zondag 2 rondjes van 5km lopen; samen met mijn vriendje die me gezelschap wil houden op de fiets. Lief hé :-)

Ga dus nog elke dag ijs leggen, just to be sure, en ik heb ook nog ontstekingsremmers van toen ik met mijn nek sukkelde; die neem ik ook. Baat het niet, dan schaadt het niet!

Ik hoop dus dat het maar toevallig was; en dat de pijn niet opnieuw komt wanneer ik terug langer dan een half uur loop.... DUIMEN!!!

17:03 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Dus toch nog even voorzichtig blijven!

Gepost door: Tiny | 12-06-09

Reageren op dit commentaar

Ijs leggen kan inderdaad nooit kwaad hé...eveneens dat bandje. Hopelijk blijft de pijn nu weg. Duimen maar.

Gepost door: natalie | 12-06-09

Reageren op dit commentaar

Moeilijk tippen al duimend ze!!!
Ik zal je zondag dan niet zien op de natuurloop in Mol? Ik loop de 20km en start om 8u.
Grt

Gepost door: Wendy | 12-06-09

Reageren op dit commentaar

Rusten en ijs leggen kan nooit kwaad maar toch oppassen met die ontstekingsremmers. Als het niet echt nodig is toch maar niet nemen. Dit zijn over het algemeen pillen op voorschrift en ze bevatten normaal gezien ook iets pijnstillends en dan bestaat het gevaar dat je de pijn niet voelt en dingen forceert en het zo erger maakt.

Gepost door: Spencerwoman | 12-06-09

Reageren op dit commentaar

hou het voorzichtig en 'k duim mee dat je zondag pijnvrij loopt.
Wat het patella-bandje betreft: heb dat zelf eens grondig doorgepraat met de orthopedist en sportkinesist en eigenlijk heeft dat enkel maar een psychologisch effect (en om die reden kan het totaal geen kwaad van het te dragen). De orthopedist vergeleek het met het leggen van een moussen bal onder de wielen van een tientonner...zo veel effect heeft dus zo'n patellabandje ;-) Maw...de krachten die op je knie terecht komen bij het lopen, kunnen nooit door zo'n bandje opgevangen worden. Maar ik draag het dus ook hoor, omdat je ergens toch wel het gevoel hebt dat het misschien wel helpt ;-)

Gepost door: Ruthje | 12-06-09

Reageren op dit commentaar

Duimen doen we zeker. Veel succes.

Gepost door: Herman | 15-06-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.