16-06-09

Exit health city

Een jaartje geleden kocht ik van iemand een Gold abo van health city over. Ze had het gewonnen via het nieuwsblad; maar kon er niets mee doen. Ze verkocht het voor 350€. Geen geld voor een jaarlang zweten ;-) Ik zat toen met kniepijn en kon niet lopen; dus voor mij was het de ideale manier om mijn conditie te onderhouden.

De toestellen vond ik doodsaai, maar ik ging supergraag naar de groepslessen. Bodyjam (dansen; hoewel ik er niet veel van bakte); steppen (dat ging al beter) maar vooral: ik leerde het spinnen kennen. Bijna elke dinsdag ging ik om 18u spinnen met Maggie; een geweldig energieke vrouw. Slechtgezind buiten komen na zo'n les met haar; daar was geen sprake van. Hoe down je ook mocht zijn als je binnenkwam; al na 5 minuten zat je met een brede smile euh... af te zien ;-)

Stilaan loopt mijn jaar abo echter op z'n einde; en doordat ik nu zó veel loop haal ik een gewoon abo er écht niet uit met maar één keer per week spinnen (goedkoop zijn ze daar niet!). Binnen een haf jaar verhuis ik bovendien terug naar Mechelen; en daar is helemaal geen Healthcity. Met spijt in het hart neem ik dus afscheid van Healthcity; maar vooral van Maggie.

Vanaf juli ga ik één keer per week spinnen bij Newfit in de Diestsestraat. Geen idee of het daar goed is; maar ze hebben wél beurtenkaarten...

19:31 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ah, knoop doorgehakt voor Mechelen? Super! Enne...'k ga daar met de Gert spinnen in de Life Style Fitness hé, 't is maar ne weet! ;-)

Gepost door: Ruthje | 16-06-09

Reageren op dit commentaar

@Ruth: ja mechelen sowieso; alleen waar in welke woning is nog niet duidelijk :-)

Gepost door: Jess | 16-06-09

Reageren op dit commentaar

Dan is het inderdaad verstandig om te stoppen en je zal in je nieuwe woonplaats heus wel een nieuw maatje vinden!.
En sucses met de nieuwe schoenen en anders eventueel Purol zalf op de zere plekken smeren, doe ik ook altijd voordat ik een marathon ga rennen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 16-06-09

Reageren op dit commentaar

Waar er een deur sluit, gaat er ergens anders een venster open ;-)

Gepost door: Eva | 17-06-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.