26-06-09

Loslopen

Ik was gisteren behoorlijk stijf van de training van dinsdag. De "10km loslopen" die in mijn schema stond; leek me dus ideaal om de stijfheid eruit te krijgen. Mijn liefje ging mij vergezellen, ik ging hem mijn “Leuvense Ardennen” eens tonen. De eerste kilometer liep heel stroef. Mijn bovenbenen waren echt stram; en de Garmin leek van slag door het warme weer; want hij vond maar geen satellieten. Tegen dat we een dikke kilometer later bij de abdij van Vlierbeek waren; was de stijfheid er al bijna uitgelopen en was de Garmin ook weer terug bij de levenden.

Ik begon met een vertrouwd stukje, en na een paar kilometer koos ik een nieuw stuk uit dat ik nog niet geprobeerd had. Opeens herkende ik een straatnaam van mijn verkenningstochten op Google Earth; een weg die stijl omhoog het bos inging. Ik vermoedde dat we aan de Kesselse bergen uitgekomen waren. Dus gingen we daar bergop en kwamen op een mooi plateau uit. What goes up; must come down; en niet veel later ging het alweer stijl naar beneden. Zo volgden nog een paar pittige hellingen en na 3km stonden we aan de andere kant van de bergen.

Nog even het “Genadepad” genomen richting huis en na 10km volgde nog 10 keer 100m vlammen met 1min rust en toen stonden we weer voor mijn voordeur.

Ik heb dus weer een nieuwe manier gevonden om de Kesselse bergen te bereiken; alles bij elkaar ken ik nu toch al wat mooie stukjes. Tegen dat ik het hier helemaal ken; ga ik alweer verhuizen :-)

 

 

toerke090625

 

Wat betreft GEEL morgen! Ik zal om 18u aan de plaats zijn waar de rugzakken kunnen afgegeven worden; en tegen 18u30 naar het startvak vertrekken. Na mijn 5km kom ik supporteren voor de 10km. Nadien terug afspraak met alle bloggertjes om 21u20 aan de plaats waar je de rugzakken kan afgeven!


IK BEN ZOOOO NERVEUS :-)

17:40 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Ik ook ze, ik probeer er zo weinig mogelijk aan te denken want als ik eraan denk dan zijn die kriebeltjes daar ;-).

Gepost door: Wendy | 26-06-09

Reageren op dit commentaar

Ik ben nog niet nerveus ! ... maar 't zal wel komen ;-)

Gepost door: kaat | 26-06-09

Reageren op dit commentaar

Voor wie of wat ben je dan zooooo nerveus??? :) 't Een super goed voorteken!!! Telkens als jij nerveus bent, vlieg je als nooit tevoren, haal je een nieuw PR'ke met de vingers in de neus en leef je de komende week op wolkjes! :)

Gepost door: slakje | 26-06-09

Reageren op dit commentaar

Nerveus? Nergens voor nodig! Jij kunt dat als geen ander. Succes!

Gepost door: Tiny | 26-06-09

Reageren op dit commentaar

waarom nerveus ? Ik kom gewoon grote controle doen en peilen naar jullie vooruitgang .
Ik ga er niet om 18.00 u kunnen zijn . Peggy komt recht van haar werk en heeft nog niks gegeten . Dus dat krijgt voorang he ! Maar ik hoop ook naast de kant je te kunnne vinden in de wedstrijd . En nadien zijn we van de partij !
Moest ik je niet zien voor je wedstrijd of tijdens . Spaar jezelf niet ! Vertrek niet te snel , maar^probeer zo vlug mogelijk het juiste tempo te pakken te hebben . Die 12 km/u is een zekerheid he ! De vraag is alleen hoeveel sneller je kan ? Vanaf km 3 , wil ik geen gespaar meer he ! Doorlopen verdomme ! :-) Geschatte tijd 23,50 min. dus tegen 4.50 min/km . Je kan dat , al is elke pr. prima , en bij een mindere dag blijft het goed !! Het moet plezant blijven he !!
Veel succes !!

Gepost door: coach mario | 27-06-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.