01-07-09

Villa's, Zweet en Z1

In mijn schema stond 14km tegen 0:06:45. Dat betekent dat het ook trager mag; want dat is een lange, trage duurloop. Ik begon tegen ongeveer 6:45min/km en zag dat mijn hartslag behoorlijk laag bleef. Ik besloot van te proberen zeker onder de 160bpm te blijven, en liefst nog rond de 150bpm (Z1 volgens de Zoladz zones). Ik liep weer richting Linden, Hooglinden... De naam doet al vermoeden dat het daar niet plat is :-) Ik wist dus dat ik geen te hoge snelheid mocht verwachten als ik die hartslag wilde nastreven. Maar snelheid was ook niet het doel; genieten wel! Het werd uiteindelijk net geen 7:30min/km (bijna 8km/u) met een hartslag van 152bpm en mooi 14km.

Ik heb Martine al vaak benijd om de mooie trails die ze loopt. Vandaag kon ik hier en daar mijn hartje ophalen; ik ben stukjes van het Bleekbos (lindenbos wandeling) gaan verkennen. Ik vond er nooit de toegang toe; maar nu dus wel :-) Op sommige stukjes ging het plots enorm bergop; zodat ik amper 7km/u haalde; het was meer klimmen dan lopen. Je zet op zo'n moment nog juist je tenen meer. Maar LEUK dat dat was :-)

Tussen de stukjes bos door; liep ik door prachtige (moderne) villawijken; en als je zo traag loopt kan je lekker rondkijken. Ik moest onderweg veel drinken; niet alleen omdat ik aan het zweten was van de warmte; maar ook gewoon omdat ik zo moest kwijlen van die enorme villa's bovenop de bergen :-) hihi

23:18 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Nog even en je evenaart Martine in het lopen van bijzondere route's

Gepost door: Tiny | 02-07-09

Reageren op dit commentaar

kwijl wedden dat die villabewoners nog nooit hun eigen streek zo mooi hebben kunnen zien dan jij gisteren tijdens je training? Wie moet er nu kwijlen?? ;-)

Gepost door: geert | 02-07-09

Reageren op dit commentaar

14 km lopen bij deze temperatuur is toch al mooi en dan nog vaak een helling in het parcour dat zijn inspanningen hé,tevens ook straffe prestatie van jou.

Gepost door: steven | 02-07-09

Reageren op dit commentaar

toch nog steeds hinder van de kuit, groetjes.

Gepost door: steven | 02-07-09

Reageren op dit commentaar

leren van jou ! Ik moet dat ook eens doen. Die lange lopen gewoon echt traag lopen. Dat geeft zeker rendement, en sowieso al meer dan hard lopen en er een frustratieloop van maken ! Ge zijt weeral mijn voorbeeld zie !

Gepost door: kaat | 02-07-09

Reageren op dit commentaar

Zo moet dat zi, genieten en ondertussen nog flink trainen ook!! Daar kan ik ook nog iets van leren, kan mezelf nooit inhouden, terwijl die trainingen je zo sterkt maken.

Gepost door: Wendy | 02-07-09

Reageren op dit commentaar

Mjah, dat is mijn topsnelheid, hihi ;-))

Gepost door: Eva | 05-07-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.