09-07-09

No More Nike for me

Van de Nike kledij ben ik héél tevreden. De dry fit reeks is een zegen voor mijn huid, die van andere materialen gewoon telkens weer openschuurt. Maar de Nike schoenen die ik kreeg via de challenge... Hoewel ze ook een correctie hebben voor het overproneren ben ik er toch niet van overtuigd.

Vóór de reeks wedstrijden in april en mei was ik terug overgeschakeld op mijn Saucony's omdat ik het gevoel had dat ik pijn in mijn onderbenen kreeg van de Nike's. Ik liep probleemloos alle wedstrijden en de trainingen in die weken. Dat bevestigde mijn vermoeden dat de Nike's toch niet helemaal geschikt waren.

Onlangs ging ik terug naar de loopwinkel met de Nike's; waar ik hen vroeg eerlijk te zeggen of ze goed waren of niet; zo nee; zou ik terug Saucony Omni Grid Pro kopen. Maar nadat ze mijn passen gefilmd hadden op de loopband zeiden ze dat de Nike's toch echt goed voor mij zijn. Dus ik ging ze nog een kans geven. De afgelopen drie keren liep ik dus terug op Nike. Maar nee, vandaag ben ik na 5km gewoon gestopt (moest er 8 doen). Het voelt echt slecht! Mijn schenen krijgen schokken, hoewel ik op de zandpaden liep in het park; de zijkant van mijn benen verstijft en mijn voeten lijken helemaal niet goed neer te komen.

Jammer; want mijn portemonnee kan het eigenlijk niet aan; maar ik durf echt niet meer verder lopen op de Nike schoenen; dus ik schakel terug over naar mijn Saucony's; welke ik één van de weken zal vervangen door een nieuw paar...

17:40 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

De opnames kunnen wel uitmaken dat de Nike's wel geschikt voor je zijn maar als je gevoel het daar niet mee eens is, dan overschakelen op wat voor je gevoel wel goed is. Toon Hermans zei het al eens in een conference: "net of het vlekkie groter wordt" Hij bedoelde de antipathie wordt steeds groter.

Gepost door: Tiny | 09-07-09

Reageren op dit commentaar

Nike i like Nike :-) ja voor mij is het net omgekeerd ,zo zie je :-) ik heb mijn 6e paar net aangekocht in een tijd van 3jaar elke 1000km nieuwkes keer op keer Nike tot nu nog geen blessure ,dus zweer ik bij de sloefkes van Nike

Gepost door: Katrien | 09-07-09

Reageren op dit commentaar

loop ook vooral op saucony, heb 3 paar saucony's en 1 paar asics in omloop... t belangrijkste is dat je je goed voelt in schoenen he, en als ze na een paar keer lopen nog niet lekker zitten gooi ze dan maar buiten zou ik zeggen...

Gepost door: Peter | 09-07-09

Reageren op dit commentaar

Tja, ieder zijn merk hé, dat hoor je veel in de loopwereld! Ik zweer ook bij nike, al is het gewoon omdat ik ze zo goedkoop kan krijgen hoor, toen ik enkele jaren geleden ook even liep (niet veel bij voorstellen) zwoor ik bij asics. Maar die lunarglides zijn echt fantastico :-D.

Gepost door: Wendy | 09-07-09

Reageren op dit commentaar

Gewoon lopen met de schoen waar je je het best bij voelt, die testen op die loopbanden da is dikke zever

Gepost door: Stofke | 09-07-09

Reageren op dit commentaar

Saucony dan maar als 't gevoel niet goed zit, dan moe je niet twijfelen... de prijs van een ontstoken scheenbeen is een veelvoud van wat je aan een nieuw paar schoenen geeft!

Gepost door: geert | 09-07-09

Reageren op dit commentaar

Er is niet alleen het gevoel dat goed moet zijn, voor mij moeten de schoenen er ook nog goed uitzien.

Gepost door: Marc | 11-07-09

Reageren op dit commentaar

Er is wel veel verschil in de schoenen van Nike hé...maar als je beter bent met je oude vertrouwde merk dan moet je er blijven mee lopen. Ik loop met de Nike air zoom elite+ en die zit als gegoten.

Gepost door: natalie | 12-07-09

Reageren op dit commentaar

die schoenen toch Het is toch het belangrijkste wat er is , een zeer geschikte schoen vinden . Welke moet jezelf ondervinden . Maar niet teveel experimenteren lijks mij het beste als je tevrede bent over een bepaalde schoen .

Gepost door: coach mario | 15-07-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.