11-08-09

Op zwerftocht in de ochtend

Gisteren stond er nog eens 7km loslopen op het programma. Ik wilde dit na het werk doen, maar tegen mijn verwachtingen in was het zoooo warm; dat ik ervoor koos om een boekje te lezen in het zonnetje in het provinciaal domein. Natuurlijk ga ik mijn training dan niet gewoon overslaan, en zette ik dus mijn wekker voor deze ochtend om 5u30.

Meestal heb ik er geen problemen mee om vroeg op te staan; maar de laatste tijd slaap ik echt slecht. Toen vanmorgen mijn wekker ging was ik dus héél hard aan het twijfelen of ik wel zou gaan. Maar toen dacht ik aan het feit dat het ’s nachts had geregend en dus hopelijk lekker fris zou zijn en – wie weet – misschien zou het zelfs regenen TIJDENS het lopen!?! Ooooh dat zag ik wel zitten... dus toch maar vertrokken.

Jammer genoeg was het niet lekker fris en nog meer jammer: het regende niet. Het was drukkend en benauwd, maar ik genoot er toch van. Zonder plan vertrok ik, naar de Abdij van Vlierbeek, en daarna…? Ik liet het afhangen van de ingeving van het moment. Op zo’n zwerftochtjes kom je soms plekken tegen waarvan je het bestaan niet afwist. Of waarvan je niet wist dat je er zó ook geraakte. Zoals de parking van de Delhaize bijvoorbeeld, waar ik opeens stond ;-) Ik had er een intervaltraining winkelkarretjes-duwen van kunnen maken, maar hield me toch maar in :-)

7km en 42min later stond ik voor de deur. AAAAAAAH wat was ik blij dat ik toch maar was opgestaan!

08:23 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Ochtend loopje Zo 'n loopje kan toch wonderen doen hé

Gepost door: steven | 11-08-09

Reageren op dit commentaar

En nu fit voor de rest van de dag!

Gepost door: Wendy | 11-08-09

Reageren op dit commentaar

wat is er zaliger dan smorgens te lopen . je bent dadelijk goed wakker . Ik ben gewoonlijk ook nog goedgezind dan . :-) En je hebt de hele dag nog voor je , zonder te moetne denken nog te moeten trainen . Dus geen schuldgevoel van ik moet nog of zou het nog wel lukken vandaag ?

Gepost door: coach mario | 11-08-09

Reageren op dit commentaar

Karretjes duwen... Daarvoor had je waarschijnlijk geen stuk van 1 euro bij...

Gepost door: Spencerwoman | 11-08-09

Reageren op dit commentaar

Er gaat toch eigenlijk niks boven een heerlijk ochtendloopje.

Gepost door: Tiny | 11-08-09

Reageren op dit commentaar

Karretjes Grappig hé, ik ben in Herzele ook eens langs de karretjes van de Lidl en de Aldi gelopen :-) Ik denk dat die nogal wat lopers voorbij zien komen, hihi!!!

Over het 's morgens lopen kan ik (nog) niet meespreken...

Gepost door: Eva | 11-08-09

Reageren op dit commentaar

het begin is moeilijk maar ne keer je weg bent...

Gepost door: natalie | 12-08-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.