28-08-09

'k ga kik da nooit ni kunne!!!

decoration
De titel van deze blog... Da's weer mijn gevoel voor de 10K in MOL die er morgen op staat :-) Allez, 10K is al een eeuwigheid geen prob meer :-) maar de snelheid (aankomen in 52 à 53 minuten)....???

Even rekenen... 53min; da's lopen tegen 5:18min/km ofte 11,32km/u. En 52min das 5:12min/km ofte 11,54km/u. Tegen beide tempo's zeg ik momenteel: NO WAAAAAAY!

Het is ongeveer de snelheid van in Gent; maar ik heb het gevoel dat ik momenteel in een véééééél slechtere conditie ben tov toen; en bovendin zal het warmer zijn...

Daarboven (en ik ben niet preventief al excuses aan 't zoeken ofzo ;-)) heb ik al 3 dagen keelpijn en had ik eergisterenavond een koortsaanval van jewelste; waardoor ik gisteren maar niet gaan lopen ben; maar heb wel gelezen dat de laatste trainingsweek voor een wedstrijd niet echt bijdraagt tot de wedstrijd...

Maar toch... Ik weet het weer allemaal niet meer en heb gewoon besloten dat ik er een lap op ga geven; mijn hartslag in het oog houden (niet boven de 195 behalve op de eindspurt) en dan zien we wel waar het schip strandt :-)

Lieve Wendy heeft wel gezegd dat ze mij tijdens mijn tweede rondje (nadat zij de 5km gewonnen heeft ;-)) zal vergezellen! Zo tof! Ik ga haar wel serieus moeten in toom houden; ze moet mij ook niet naar 16km/u hazen hé ;-)

Wat denken jullie dat mijn tijd zal zijn?

 

17:03 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Ik denk wel dat je het zal halen, ik zal je alleszins goed proberen aan te moedigen, maar geen schrik hebben hoor, ik loop gewoon met je mee. Ik kijk er al naar uit! Groetjes
En ge maakt mij ook zenuwachtig hé ;-).

Gepost door: Wendy | 28-08-09

Reageren op dit commentaar

da ga wel lukken...

Gepost door: Wim | 28-08-09

Reageren op dit commentaar

lap Ik denk soms : hoe groter de stress bij Jess, hoe beter de prestatie ! Ik zal er ook zijn maar loop op het gemakske wegens postgriepkoorts. Ik moet dinsdag wel alive and kicking zijn ;-)

Gepost door: kaat | 28-08-09

Reageren op dit commentaar

Je onderschat je zelf. Het lukt je wel, zeker als ook Wendy nog komt helpen.

Gepost door: Tiny | 28-08-09

Reageren op dit commentaar

het gaat je lukken !! ja het gaat warmer zijn ! Maar nee , je conditie is er niet minder op ! Die koortaanval , dat was gisteren he , dus daar moet je zaterdag niet aan denken !! ga zeker nit op de laatste plaatsen staan , maar zo juist achtere de eerste helft . de wegen zijn breed genoeg om ze allemaal lekker voorbij te steken . Maar ok om je niet te vlug op te blazen door te snel te starten . En als wendy je dan nog wat komt aanmoedigen en eventueel een busje water bij de hand houd , zodat je niet hoefd te stoppen bij de drankposten , ga jij zeker je tijd halen !!
En ja , je zal moe zijn , en ja het zal op het laatste tandjes bijten zijn ......maar dat is toch het leuke aan sporten he , zo efkes alles uit jezelf halen ! En nadien gaan we een ferm pintje drinken ! Meer hoefd dat niet te zijn .
Ik wens je heel veel succes en tot morgen he !

Gepost door: coach mario | 28-08-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.