20-10-09

Start to swim

In mijn schema voor de komende maanden staat hier en daar spinning of een fietstocht. Sinds mijn health city abo verlopen is; kan ik voorlopig, zo lang ik in Leuven woon, echter niet gaan spinnen. En fietsen, daar denk ik dat ik niet vaak zin in zal hebben eens het zo écht herfst- en winterweer wordt.

Een sport die wél goed te beoefenen valt in de winter is ZWEMMEN! De afgelopen jaren heb ik me dit al vaak voorgenomen, maar eigenlijk had ik nooit motivatie om het echt vol te houden. Bovendien wou ik dan telkens 1500m of 2000m ineens zwemmen; waarna ik echt moe was en het eigenlijk ook niet leuk vond; om vervolgens weer weken of maanden niet meer te gaan.

Maar vermits ik me voorgenomen heb volgend jaar minstens één triathlon mee te doen; zal er veel gezwommen moeten worden! Ik heb mij dus het Start To Swim boekje aangeschaft en heb me nu voorgenomen om toch ECHT ECHT twee keer per week te proberen gaan zwemmen!

Helaas kan ik geen crawl, en ik vind ook niet zo meteen online een instantie waar je basistechnieken bij kan aanleren. Ik heb nooit crawl leren zwemmen op school en weet eerlijk gezegd niet echt hoe eraan te beginnen. Triathlon met schoolslag gaat natuurlijk ook wel, maar daarmee ga ik wel meteen een grote achterstand oplopen.

Daarom mijn oproep: weet er iemand een lesgever in de buurt van Leuven/Mechelen/Antwerpen/Brussel  OF is er iemand in de buurt van die mij wat wil helpen met crawl te leren zwemmen? Muchas gracias!!!

18:52 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Even bij Tinneke Sprangers je licht opsteken. Hetzelfde probleem!

Gepost door: Tiny | 20-10-09

Reageren op dit commentaar

leuven Ik heb LO collega's die in Leuven les geven, 10 euro per beurt denk ik, maar de prijs is een beetje overal hetzelfde.

Gepost door: kaat | 20-10-09

Reageren op dit commentaar

Weet even geen ervarings zwem deskundige, maar wel een goed idee dat zwemmen.
En het korte loopwerk is ook wel iets, gaat goed.
Groet Rinus.

Gepost door: rinus | 21-10-09

Reageren op dit commentaar

Knap van je dat jij dat ziet zitten, heel veel succes met je start to swim, het zal je wel lukken!! Hopelijk vind je een lesgever kan zo direct niemand verzinnen.

Gepost door: Wendy | 21-10-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.