29-11-09

Uitdagingen

De marathon lopen was een enorme uitdaging. Tot de laatste week had ik het idee dat ik dat nooit zou kunnen, maar deed ik er toch alles aan om ervoor te zorgen dat het zou lukken. En wat een kick! Daarna sukkelde ik in een loopdipje, door een samenloop van een heleboel omstandigheden. Maar ik klauter uit die put en ik heb een nieuwe uitdaging gevonden om mij daar zo gauw mogelijk weer uit te halen!

Een paar gokjes op het vorige berichtje zaten al goed: IK GA DE MONT VENTOUX BEKLIMMEN!!! En dan niet al lopende, zoals Betty Spencer, maar met mijn koersfietsje :-)

Al surfende op de site van Sporta begon het donderdag te kriebelen; en vrijdag was ik al ingeschreven ;-) Redelijk impulsief, maar zo zijn we soms :-)

Op 19 juni zal ik me in het zuiden van Frankrijk bevinden om daar de Kale Berg te gaan bedwingen. Ik ben nog een beetje aan het twijfelen of ik hem 1 keer (als "Ventourist") of maar meteen 3 keer (als "Ventousiast") ga beklimmen. 1 keer lijkt me eerlijk gezegd een beetje te "makkelijk"... Wat denken jullie?

Als voorbereiding op deze onderneming organiseert Sporta alvast een 10tal sportactiefdagen; waarvan de eerste vandaag was. Ik volgde vandaag drie workshops van drie kwartier: conditiecircuit, zumba en aerobics/BBB. Heel plezant; en de goesting om te bewegen is weer dubbel en dik terug!

Ik heb vooral veel goesting om te dansen, te spinnen, aerobics te doen... Vanaf januari wil ik me dan ook terug een fitness abo aanschaffen; eens ik in Mechelen woon (sorry Ruth, het zal waarschijnlijkde GOFit worden; toch wat goedkoper dan Lifestyle... :-) en daar kan vriendje mee komen spinnen met een beurtenkaart). En half januari gaan wij met ons tweetjes ook weer elke week onze heupen losschudden tijdens een Latino Dance cursus :-)

Maar er zal natuurlijk ook nog altijd gelopen worden, 't is niet omdat ik wat ontmoedigd was de afgelopen weken; dat ik mijn loopschoenen begraven heb! Er zal hier terug veel gelopen worden! Op 12 december ga ik namelijk verkleed als Kerstman Antwerpen onveilig maken tijdens de Santa Run!! Allen daarheen!

Ho Ho Ho Let the good times roll!

15:08 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

oh de Go Fit is ook ne goeie fitness hoor, heb er zelf ook getraind met een beurtenkaart. De LifeStyle is vlak aan m'n deur, vandaar dat we daar nu abo hebben.
En leuk die Ventoux-plannen!! Stevige uitdaging in ieder geval!!
Veel plezier als kerstman binnenkort!! :-)

Gepost door: Ruthje | 29-11-09

Reageren op dit commentaar

Amaai, serieuze plannen!! Het zal trainen worden ;-)!

Gepost door: Wendy | 29-11-09

Reageren op dit commentaar

de mon ventoux opklimmen is een makkie echt waar zolang je maar je eigen tempo respecteerd op 2u ben je boven

Gepost door: Berry | 29-11-09

Reageren op dit commentaar

Tof... en ik zie dat er ook een tellertje verder tikt naar Antwerpen toe... Staat dit ook nog op je programma?

Gepost door: Spencerwoman | 30-11-09

Reageren op dit commentaar

We gaan 1 probleem hebben op 12 dec. Hoe herkennen we mekaar ? :-)
Mooie plannne en ik ben blij dat je uit je putje gekropen komt .

Gepost door: coach mario | 30-11-09

Reageren op dit commentaar

go for it twee prachtige uitdagingen Jessica, en ene keer de mont ventoux is gene keer hé ...

Gepost door: Filip | 01-12-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.