07-01-10

Bevroren wimpers

Een graad of -5 was het deze ochtend, en de zon was nog niet helemaal wakker. Maar Jesske wel en er stond 10km op het programma dus gewapend met: korte tight onder lange tight (tegen de gevoelloze en jeukende billen), handschoenen, en mijn nieuwe hoofdband trok ik erop uit om weer een nieuw stukje Hombeek te leren kennen. In mijn schema stond 10km bestaande uit 2km loslopen en 2min wandelen; maar ik vond het toch echt wel te koud om te wandelen; dus sorry Mario, ik ben gewoon blijven lopen; maar wél op mijn gemak!

100105

kijk maar hoe traag ik liep :-) Nee; niet geloven; het zijn natuurlijk de cijfertjes van mijn liefje zijn looptraining van eergisteren; welke hij met mijn garmin liep om hier niet te verdwalen in de nieuwe neighbourhood! :-)

Nee, mijn cijfertjes waren iets realistischer voor mijn niveau; i.e. post-marathon-maar-ook-post-loopdipje, zo rond de 6:45 (9km/u); en dat 11km lang.

Op een paar honderd meter van mijn deur is een grote vijver en ik dacht daar eens rond te gaan lopen. Na 2km vond ik echter een klein paadje, helemaal omgeven door een dichte mist, geen 10m ver kon ik kijken. Spannend! En daar was het dus heel fijn om te lopen; velden, kleine paden, veel bomen langs de weg. En nu nog allemaal mooi wit ook, heerlijk! Ik ontdekte dat daar ook een wandelpad loopt, dat wil ik volgende keer eens wat langer volgen, maar ik had geen idee hoe lang de wandeling is, en op internet vind ik er ook niet meteen iets van. Ik wist niet in hoeverre die wegen goed op elkaar uitkwamen, dus ben ik maar zo'n beetje heen en terug gelopen; incl. een doodlopende straat :-) Ik heb in ieder geval een mooi nieuw stukje leren kennen en ik kan niet wachten om al die andere paden daar op te zoeken!

toerke10107 Toen ik thuis kwam lag ik dubbel van het lachen toen ik mezelf in de spiegel bekeek, heel mijn haar was wit en zelfs mijn wimpers waren bevroren. Hilarisch :-) Jammer genoeg smolt het te snel om er een foto van te nemen :-)

 

11:30 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

lopen is voorlopig telkens een verkeninning van nieuw terein ! Spannend !!
Ik zal nu ens gaan vertrekken se !!

Gepost door: coach mario | 07-01-10

Reageren op dit commentaar

Ik fronste toch ff toen ik je cijfertjes las en keerde even terug om zeker te zijn dat ik gelezen had dat je op 't gemak je omgeving gaan verkennen bent. Heel grappig ;-)
Maar in elk geval: je bent weer goed begonnen, en je hebt nog tijd zat om je snelheid wat op te drijven. Veel plezier en geluk in jullie nieuwe stekje he!

Gepost door: Chris | 07-01-10

Reageren op dit commentaar

Ja ik dacht ook al die vliegt er nogal in bij het nieuwe jaar. Knap de koude getrotseerd. Vanavond is het mijn beurt :)

Gepost door: Yves | 07-01-10

Reageren op dit commentaar

toekomst dus er werd je al even een blik in de toekomst gegund, wanneer je als kranige oude tante met natuurlijk witte wimpers terug thuis komt van alweer een mooie training uit het schela van de tegen dan hoogbejaarde coach Mario ...

Gepost door: geert | 07-01-10

Reageren op dit commentaar

Ben benieuwd hoe het je beviel je kort tight met daarover de lange? Geen jeukend vel meer?

Gepost door: Tiny | 07-01-10

Reageren op dit commentaar

haahaa die Jess ! ik zie het voor mijn die witte zilveren wimpers ! met rode billen :-) euug kon het niet laten maar gelijk hoe ge traint formidabel ! denk dat Antwerp M een toppy gaat worden !

Gepost door: Katrien | 07-01-10

Reageren op dit commentaar

Zo zie je maar, elk seizoen heeft zijn charmes hé!

Gepost door: Wendy | 07-01-10

Reageren op dit commentaar

Lekker koud en had er wel graag een foto van willen zien!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 08-01-10

Reageren op dit commentaar

hihi, ge had ons goe liggen met die cijferkes van je ventje! Benieuwd hoe mooi het park er morgen bij gaat liggen se! :-)

Gepost door: Ruthje | 09-01-10

Reageren op dit commentaar

Straffe madam... ook zonder die cijfers van je liefje, hoor. Lekker spannend om nieuwe parcours te ontdekken ;-)

Gepost door: Spencerwoman | 13-01-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.