24-01-10

2019 Week 3

De derde week van 2010 zit er bijna op, time flies! De laatste week was een heel drukke week, en dat maakt dat ik een beetje moet schuiven met mijn trainingen om alles gedaan te krijgen.

Dinsdag liep ik 8km gevolgd door 10 keer 200m (zie vorig postje)

donderdag liep ik op mijn gemak 12km los (gem. 6:46min/km)

en gisteren deed ik een zeer zware interval training: 2km inlopen; daarna 5 keer (200m - 400m - 200m) tegen 29sec/100m met telkens maar 1 min rust en 5min loslopen tussen de reeksen; en dan weer 2km uitlopen. Heavy stuff!

Ik wilde vandaag nog de 15km lopen die in m'n schema stond; en had een mooie route uitgestippeld. Maar van zodra ik vertrok; had ik een trekkerig gevoel in mijn linkerscheenbeen. Nu heb ik 2 weken geleden mijn scheenbeen super hard gestoten tegen de punt van m'n bed; en sindsdien heb ik daar zo'n harde bult; die nog altijd niet weg is. Ik was niet zeker of ik daarvan last had, of dat het echt mijn scheenbeen(vlies) was. "Better safe than sorry" is mijn visie, dus hield ik het op een rondje rond de vijver, goed voor een klein halfuurtje loopplezier. De 15km zal dus nog even moeten wachten!

Gisteren deed ik weer iets wat ik nog nooit had gedaan: TACO'S gegeten! Misschien redelijk banaal, maar ik had dus echt geen idee hoe dat proefde :-) Ik had ze gemaakt met pikant gehakt en rode bonen, met wat cheddar en extra chilipepertjes erbij. MMMMH goddelijk! Eigenlijk was mijn "snelheidsrecord" van deze week ook al iets wat ik nooit eerder deed :-) Benieuwd wat ik volgende week ga doen :-)

13:10 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

dat belooft ... voor de volgende weken !

Gepost door: kaat | 24-01-10

Reageren op dit commentaar

misschien een pikante lingerie show geven bij het openen van je winkel ! :-) Komt volk op af zalle !! :-)
De weblogtraining vind op zondag plaats he ! Dus ik mag jou en bert erbij rekenen ? Ik hoop van wel !
Nog heel veel succes verder met je trainingen !! Je bent een echte topper aan het worden ! En antwerpen .....met die begeleiding ( snelle wendy ) kan het niet stuk he !!

Gepost door: coach mario | 24-01-10

Reageren op dit commentaar

Goe bezig Jesske!! Ik heb mij ingeschreven in Antwerpen hoor, heb dankzij de runners een uitnodiging gekregen en kan gratis meelopen, of ik hem helemaal meeloop dat zal afhangen van het herstel van Utrecht, maar een halve zal zeker gebeuren hoor!! Veel trainingsplezier nog en heel veel succes met je winkel, ik spring zeker eens binnen als ik in Antwerpen ben!

Gepost door: Wendy | 24-01-10

Reageren op dit commentaar

op safe lopen is ook eens leuk, als je gekwetst bent is het leuke er onmiddellijk va naf; traag opbouwen is de boodschap al is dat niet altijdeven gemakkelijk, zal je vorderingen volgen, groetjes jesske

Gepost door: tom | 24-01-10

Reageren op dit commentaar

Goed zo Jess even voorzichtig aan met je pijnlijks scheen!

Gepost door: Tiny | 24-01-10

Reageren op dit commentaar

hmmmm ... pikante taco's ... 'k laat wel eens iets weten wanneer ik nog eens in Hombeek moet zijn ;-)
Zonde van dat pijnlijk scheenbeen, maar maak je niet te veel zorgen: het zou me sterk verbazen dat je door je te stoten een beenvliesblessure hebt opgelopen ...

Gepost door: geert | 27-01-10

Reageren op dit commentaar

Goe bezig Ik zie dat je ook in voorbereiding zit, vorig jaar heb ik ook de 10 miles gelopen na een vervelende kwetsuur aan de knie (3 maanden niet gelopen)Dit jaar zou ik samen met Filip en misschien nog 2 bevriende lopers de ganse proberen uitlopen,voor mij is het de eerste de anderen hebben er al een paar gelopen
Ik wens je veel succes
en ga je blog bij mijn links zetten
groetjes Ronny

Gepost door: RonKing | 28-01-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.