25-03-10

Halve marathon van de Mechelse Waters

Een lange duurloop van 20km stond op mijn schema voor vandaag. Toen ik trainde voor de marathon van Eindhoven; liep ik ook eens op een donderdag 20km en dat deed ik toen in mijn "Leuvense Ardennen". Het was daar namelijk flink heuvelachtig, en ik moet zeggen dat ik daar echt van genoot en ik ben daar ook echt wel krachtiger geworden. Mechelen is echter zo plat als ne pannenkoek! De training van toen tov de training van vandaag in hoogteverschillen:

 

leuvenvsmechelen

 

 

Het moge duidelijk zijn dat Leuven blauw is, en Mechelen roze :-)

toerke100325
Ik mis de heuveltjes hier dus wel, maar ben toch zeer tevreden over de training van vandaag. Het was super warm en er stond met momenten een stevige wind op de dijk. Heb weer voornamelijk langs het water gelopen, behalve het stukje Vrijbroekpark dat ik meepikte, waar ik na 15km de wc's ben binnengelopen om aan het kraantje de flesjes van mijn drankbelt aan te vullen, want die waren bijna leeg. Omdat ik nog 1km van huis was toen mijn 20km erop zat en ik me de laatste kilometer echt had zitten concentreren op sterk eindigen met een mooie vorm, heb ik er nog een kilometer bijgedaan, waardoor ik vandaag dus (op een paar 100m na) een halve marathon heb gelopen, langs de Mechelse Wateren :-)

100325

Zie hier de statistieken, trager gelopen dan afgelopen zondag, maar toen was er bijlange niet zo veel wind, en was het veel frisser. Ik hoop stiekem op een frisse en regenachtige 25 april - binnen exact 1 maand dus!!!

16:39 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Je bent precies ook ergens in ne put gesprongen? Of in een vijver gevallen? :-))

Maar goed gedaan!!! Jess you can ;-)) Do it but after hé!

Gepost door: Eva | 25-03-10

Reageren op dit commentaar

Er stond echt wel een strak windje vandaag, precies al heel het jaar ;). Ik hoop stiekem toch op een mooie droge 25ste april ze, de temperatuur mag jij kiezen ;).

Gepost door: Wendy | 25-03-10

Reageren op dit commentaar

mijn beste Jess ... ik kan je verzekeren: in Mechelen en de wijde omstreken is er geen enkele straat / baan / sluikweg / jaagpad dat 25 meter onder de zeespiegel ligt ;-)

Gepost door: geert zelf | 25-03-10

Reageren op dit commentaar

LOL :-) hij heeft die waarde gegeven toen ik onder een brug van de E19 liep, waarschijnlijk daar een andere luchtdruk, in combinatie met wegvallen van de satelliet ontvangst ofzo. Zo in detail had ik er nog ni naar gezien ze :-)

Gepost door: Jess | 26-03-10

Reageren op dit commentaar

Je bent goed bezig jessy . Nog 1 maand trainenen dan zal je er weer staan . En wendy zal je perfect hazen !!

Gepost door: coach mario | 26-03-10

Reageren op dit commentaar

wandeling hey,

Ik heb deze week een iets rustigere week en doen zondag maar 20km. Ik ga een wandeling lopen in scherpenheuvel. Volgende week zondag staat er normaal één van rond de 30km op het programma en dat ik ga ik wss in hoboken doen. Moest je dan zin hebben? Of mss een leuker idee?

Gepost door: Carmen | 26-03-10

Reageren op dit commentaar

e-mail oeps e-mail was verkeerd bij vorig berichtje. Moest je willen mailen

Gepost door: Carmen | 26-03-10

Reageren op dit commentaar

Hop naar Antwerpen... Hoi Jess, ik ontdekte je blog via de blog van Filip Hoornaert. Ik zie dat je ook aan het trainen bent voor de Antwerp Marathon. Je eerste marathon...tof !! Ik zou zeggen, nog lekker trainen en zeker volop genieten van je eerste marathon. Veel succes.

http://www.bloggen.be/jannemanloopt

Gepost door: Janneman | 27-03-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.