22-04-10

Over eenden, hazen en graden

Deze foto van de Natuurloop in Lier met Geert 2 jaar geleden drukt het perfect uit:

 

natuurlooplier

 

Als ik loop, heb ik het ALTIJD te warm! Deze winter in de sneeuw was het voor de eerste keer dat ik met een lange broek liep, andere winters kwam die tight gewoon niet tevoorschijn. Als ik al eens vertrek met een truitje, blijft dat meestal maar een kilometer of drie aan. Toen ik dus gisteren eens de weersvoorspellingen voor zondag bekeek viel ik ongeveer flauw! Op facebook verscheen dan ook het volgende:

 

wtf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helaas kan je zagen en klagen zo veel je wil, ik geloof niet in God en ik ben niet eens gedoopt dus bidden zal ook al niet helpen... Afzien zullen we!

Met "we" bedoel ik Wendy, Carmen en ikzelf. Hoewel Carmen volgens mij sneller zal zijn en ons al gauw achter zich gaat laten :-) Wendy schreef net nog op haar blog, zij heeft nog nooit ZO LANG gelopen, woops ja, da's waar. Sorry Wendy, je zal geen nieuw snelheidsrecord vestigen, maar ik beloof je dat je jouw traagste marathon ooit zal lopen zondag :-)

 

En zeg nu zelf, 3 uur of 4 uur genieten van zooooo'n prachtig mooie stad, wat kies je dan? :p VIER uur zeg ik! More bang for your bucks! (ik doe mezelf soms al lachende voor als chauvinist, maar eigenlijk ben ik dat niet, anders was ik no way verhuisd naar Mechelen, dan naar Kessel-Lo en dan weer naar Hombeek :-) iets dat mijn vader (hoi papa!) als rasechte Antwerpenaar nooit gesnapt heeft)

 

Vandaag scheen de zon in ieder geval ook al goed in het mondaine Hombeek, en hoewel het zo'n slordige 10 graden kouder is dan het zondag zal zijn; was het toch puffen. Er stond "maar" 10km in mijn schema, en vermits ik vandaag wel wat tijd had, reed ik even naar het Bloso domein "de Hazewinkel". In mijn herinneringen stonden daar meer bomen = meer schaduw; maar dat viel dik tegen. Nu ja, het was alvast een goede oefening voor zondag.

baby-duck-pictures
Wat mijn training vandaag aanzienlijk leuker maakte, waren alle eendekuikens die de laatste dagen opeens overal opduiken. What can I say... I'm a sucker for baby ducks :-)

 

 

Voor mijn marathon bestel ik dan ook graag het volgende:

1) een supporter om de kilometer die klaarstaat met een tuinslang

2) iemand die 42km lang een parasolletje boven mijn hoofd houdt (dit mogen ook meerdere iemanden zijn, jullie vechten het maar uit :-))

3) op gezette tijdstippen een dozijn eendekuikens om vertederd over te zijn, zodat ik vergeet dat mijn voetzolen in brand staan, dat mijn benen steeds losser komen te staan van mijn bovenlichaam en dat ik vannacht slecht gelegen heb en mijn nek heb bezeerd zodat ik nu niet naar rechts kan kijken, terwijl Wendy om geluidstechnische redenen wel rechts van mij gaat lopen!!!

 

DANK U!!!

14:35 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Tja aan die zon kan ik niet veel aan verhelpen ! Maar dat je ma zal horen dat beloof ik je ! Zelfs wendy als ik aan de slechte kant sta !! :-) Van het moment wendy links van je gaat lopen , wil dit zeggen dat ze je gezaag beu is !! :-) Wij weten dat ondertussen al !! :-) Stop aan elke drankpost en kieper een bekertje binnen en eentje over je kop !! Het zal dus en natte bedoening worden !!
Nogmaals veel succes !!

Gepost door: coach mario | 22-04-10

Reageren op dit commentaar

haha, ik heb het ook altijd te warm :D

Vééééééél succes zondag! Ik duim voor jou!!

Gepost door: Lime | 22-04-10

Reageren op dit commentaar

Succes ondanks dat je het te warm zal krijgen.

Gepost door: Tiny | 22-04-10

Reageren op dit commentaar

Ik zal bij de drankposten twee flesjes nemen, ééntje voor mij en ééntje voor jou benen ;). Het komt wel in orde, heb orders van Mario om ervoor te zorgen dat je goed drinkt en gellekes pakt :), ik kijk er enorm naar uit, ik krijg al kippevel als ik aan de aankomst denk!

Gepost door: Wendy | 22-04-10

Reageren op dit commentaar

Veel succes Jess. Misschien zien we elkaar daar aan de start.

Gepost door: Yves | 22-04-10

Reageren op dit commentaar

ik ga komen supporteren !!!!! Go for it girl !

Gepost door: kaat | 22-04-10

Reageren op dit commentaar

komen supporteren zal niet lukken, schoonouders komen langs om te helpen de kinderkamer ineen te vijzen ;-) maar 'k zal zeker aan jullie denken en ik ga toch op ons terraske wat genieten van 't zonneke en de warme temperaturen hoor ;-)

héél véél succes, ge gaat dat goed doen zene!!!

Gepost door: Ruthje | 22-04-10

Reageren op dit commentaar

Sucses en veel plezier in Antwerpen..
Het zal wel warm worden en het is de vraag of je dan een PR kan rennen op de marathon?.
Begin rustig aan.
Groet Rinus.

Gepost door: rinus | 24-04-10

Reageren op dit commentaar

oppassen Warmte is natuurlijk een spelbreker ,maar je kunt je er naar aanpassen (witte pet of bandana), oppassen met water , teveel water over de benen kan leiden tot krampen . Veel succes !!!!

Gepost door: roadrunnerke | 24-04-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.