02-05-10

Saucony Hurricane

saucony hurricane

Hoe prachtig zijn mijn nieuwe schoenen?! Hoewel ik nog nooit een loopschoen heb gekozen omwille van zijn uiterlijk (mijn vorige paar Saucony's vond ik echt ronduit MOTTIG), ben ik toch héél blij met eindelijk eens een mooi paar loopschoenen. Zelfs de veters vind ik speciaal :-)

De vorige modellen die ik had, hadden de Progrid demping enkel in het midden; deze heeft het over de hele lengte. Daardoor zijn ze niet heel erg verschillend van mijn vorige, maar wel kwalitatiever. Het is eigenlijk het topmodel van Saucony en kosten normaal 150€ maar dankzij de marathon expo betaalde ik er maar 109€ voor. *Katsjing*!

En content dat ik er mee ben! Ik heb ze een half maatje groter genomen, zoals mijn op één na vorige paar (kan je nog volgen?) want het vorige paar had ik per ongeluk terug een half maatje kleiner, waardoor ik vooral bij lange afstanden druk op mijn tenen voelde. Bij dit paar, zit het dus terug een stukje losser vooraan en dat voelt veel aangenamer. Ik liep er vandaag mijn eerste kilometers na de marathon mee, 12 om precies te zijn. Het ging super!

Mijn hamstrings voelden tegen het einde wat stijver dan anders, maar of dit aan de schoenen lag, kan ik niet echt zeggen? Misschien waren ze nog een beetje stijf van de marathon, of misschien kom het door het fietsen? Te vroeg om daar conclusies uit te trekken in ieder geval. Hoe dan ook liep ik er echt graag mee.

Hier nog even een quote die Paula Abdul een tijdje geleden op haar Twitter postte, en die nog goed past bij mijn vorige postje over het overwinnen van angsten:


Inaction breads doubt & fear. Action breeds confidence & courage. If u want 2 conquer fear, dont sit home & think about it.

Go out & get busy

 

16:15 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

ik koop al enkele jaren zwarte asics (nu aan mijn derde paar toe), ze worden altijd maar in kleine hoeveelheden door de winkel aangekocht, want naar 't schijnt zouden zwarte schoenen niet opvallend genoeg zijn voor lopers, dus worden ze minder goed verkocht. Bij elk nieuw seizoen laat ik mijn zwarte schoentjes nu opzijzetten. Black is beautiful !!! :-))

Gepost door: Chris | 02-05-10

Reageren op dit commentaar

Jeej!!!! Nieuwe schoenen zijn zalig!!!

Gepost door: Wendy | 02-05-10

Reageren op dit commentaar

Mooie schoentjes Ik heb met mijn sacouny hurricane 10 900km gelopen. Dit was voor mij een schitterende loopschoen. Op 600km was hij al goed afgesleten buitenkant hiel. Nu ja toen ik terug naar de zelfde winkel ging om een nieuw paar loopschoenen bij Running mate in Kampenhout en de nieuwe schoenen van sacouny hurricane (11) paste zij men toen bij het lopen op de loopband van hier laat ik je niet met lopen. Toch wel raar hé. Dus na enkele schoenen passen en testen ben ik naar huis gegaan met een mizuno alchemy 9 (ik overproneer vandaar)waarmee ik mijn eerste marathon heb gelopen in Utrecht op Paasmaandag. Nadien nog een paar nieuwe schoenen loopschoenen aangeschaft bij Runners lap in Duffel waar men vertelde tegen mij dat mijn model van mizuno te hard waren (juist een blok). Daar ging ik naar huis met een neutrale schoen, Asics Nimbus 11 met gel. De kloeeee van de zaak is legt da maar eens uit. Dan ga je al eens naar ne gespecialiseerde loopwinkel en dan sturen ze je toch naar huis met wat anders. TOCH WEL RAAR HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Gepost door: steven | 02-05-10

Reageren op dit commentaar

Ik loop ook altijd met sacouny, maar die zwarte zijn echt prachtig

Gepost door: RonKing | 02-05-10

Reageren op dit commentaar

Prachtige schoenen ! Alhoewel ik daar meestal minder oplet ! Ik let er meer op , wie ze aan heeft ! :-)

Gepost door: coach mario | 02-05-10

Reageren op dit commentaar

Ik loop ook altijd met saucony. Ben je zin in runnersworld in Leuven komen halen?

En I like that quote!

Gepost door: Lime | 03-05-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.