08-05-10

Dubbele boeking

Agenda's... Tegenwoordig staan ze O-VER-VOL en dan kan er al eens een dubbele boeking optreden. Zoals wanneer het event van Bert zijn werk (waarvan hij mee in het comité zit), samenvalt met onze trip naar de Mont Ventoux...

Na wat kijken in de agenda voor deze zomer zijn we tot de oplossing gekomen: we gaan deze zomer met ons tweetjes cols bedwingen; mogelijk worden het cols in de Vogezen ipv dé Mont Ventoux; wegens tijdgebrek (het is wel ver rijden...) maar cols zullen er bedwongen worden!

Ergens vind ik het wel jammer; want ik keek er naar uit. Maar langs de andere kant: zoals ik al schreef was de voornaamste reden dat ik me hiervoor ingeschreven had: maken dat ik die fiets opkroop en mijn angsten overwon. En dat is gelukt! Donderdag fietste ik nog 50km en ik vond het zaaaalig!

Wij zullen dus de komende maanden regelmatig de Ardennen intrekken en hier of daar ook eens naar de Vogezen trekken. Mijn aftellertje naar 19 juni zal even opgeborgen worden. Die Mont Ventoux; die gaat toch nergens heen!

09:38 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

T'is dat hé, ooit bedwing je hem!! En nu kan je je zalig met z'n tweetjes voorbereiden.
Groetjes

Gepost door: Wendy | 08-05-10

Reageren op dit commentaar

mooie planningen

Gepost door: coach mario | 08-05-10

Reageren op dit commentaar

Mont Ventoux Jammer, maar het positieve is dat je nu wat extra kilometers en ervaring in de benen gaat hebben vooraleer de Ventoux te bedwingen.
Want geloof me vrij, de Mont Ventoux, daar hebben al velen hun tanden over gebroken.

Gepost door: frank spencer | 08-05-10

Reageren op dit commentaar

Mont Ventoux De Kale Reus is/blijft de ultieme uitdaging voor menig wielertoerist. Toen ik verleden jaar de MV opliep heb ik veel fietsers al lopend voorbijgestoken. Ik denk dat het gemakkelijker is om de top te bereiken al lopend dan op de fiets (voor mij toch). Eens je als fietser moet afstappen is het moeilijk om terug op gang te komen.
Ooit zal je wel eens op de top staan!

Gepost door: Spencerwoman | 08-05-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.