13-06-10

Triadagje

Deze ochtend werd ik om 7u30 in het kiesbureau verwacht, om te gaan bijzitten. Dat ik daar géén zin in had, moge duidelijk zijn, maar tja, wat doe je eraan hé? Bert moest ook, maar hij zat met de maten in Alicante, dus had een goed excuus. Toen ik vanmorgen om 7u28 binnenkwam, bleek dat er al genoeg bijzitters waren, en ik terug naar huis mocht! WHOHOOOW!!!

7u30 al gegeten en al op een zeer zonnige zondagmorgen, dat gebeurt niet veel (niet?) so what to do? Opeens een hele dag vrij om te doen waar ik zin in had, LUXE!!! Rap gekeken op de site van Mechelen; en ja, het zwembad ging om 8u open! Dus ben ik naar daar gereden om een uurtje nog eens te proberen die crawl onder de knie te krijgen. Echt niet simpel! Ik blijf sukkelen met dat uitademen onder water, hoe raar dat zoiets evident toch niet lukt. Maar als ik dat zo lees op www.swimsmooth.com ben ik heus niet de enige met dit probleem, dus ik zal er wel komen!

Toen ik terug thuis kwam, was het nog maar half tien ofzo, en inmiddels was het helemaal overtrokken en maar 13 graden. Ideaal loopweer dus! Er stond nog een losloopje van 12km op het schema; welke ik langs de Zenne liep, met mijn hoofd bij de muziek liep ik zeer vlot 12km, tegen net geen 10km/u.

Daarna kreeg ik mijn klopje, ik was immers om 6u45 opgestaan, terwijl ik toch niet echt heel vroeg was gaan slapen. Een tukkie op de zetel met mijn lief Professorke in mijn armen (= mijn allerliefste grijze katje voor wie het op facebook ondanks alle foto's toch ontgaan is ;-)) was aan de orde.

Een beetje later liet Odile weten dat ze tijd had om de koersfiets die ze gisteren gekocht had, eens aan een proefritje te onderwerpen. Vlug voor de derde keer vandaag een (andere) sportoutfit aangetrokken en naar Odile gefietst, een 5tal km van hier.

Na haar fiets wat in orde te brengen (drankbushouders installeren, banden oppompen, ...) vetrokken we naar de Leuvense vaart, waar ze vlakbij woont. Ik dacht dat we gewoon wat gingen fietsen richting Leuven, maar toen we aan Kampenhout-Sas waren, was ze precies nog niet van zin om al terug te keren en zijn we maar gewoon tot in Leuven gereden :-) En terug, uiteraard, al dan niet een beetje moeizamer omdat de vermoeidheid en de honger toch wel begon op te treden.

47km later stonden we terug aan haar deur; in ongeveer 2u15min. Sterk gefietst voor een allereerste keer; meid! Chapeau! Nu wat werken aan die snelheid en binnenkort mee de Ardennen in hé ;-)

En zo zit mijn triatlon daggetje erop! Alles bij elkaar heb ik 4u en 30min gesport, maar zo voelt het eigenlijk helemaal niet.

De conditie zit goed, maar om binnen een week mijn 5K record aan te vallen (en optioneel een podiumplaats te veroveren) in Diepenbeek...? Dat weet ik toch zo niet... Het zal ook heel erg van de temperatuur afhangen. Deze week ging het lopen mij echt niet goed af, met die warmte en het benauwd gevoel, alsof er geen zuurstof was. Als het zaterdag zo'n weer wordt, zal ik de ambities sowieso moeten bijschroeven. Anders misschien ook wel, maar dat zien we dan wel weer :-)

Het belangrijkste blijft... IK GENIET!!!!!!!!

22:02 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Druk dagje....

Gepost door: Wim | 13-06-10

Reageren op dit commentaar

Dat is de enige goede houding! Genieten en blijven genieten! Wat een sportieve zondag, zeg...respect, hoor.

Gepost door: Sandy | 13-06-10

Reageren op dit commentaar

holalala, geweldig meid !

Gepost door: kaat | 13-06-10

Reageren op dit commentaar

een sportief dagje! Als je maar geniet, hé!

Gepost door: Carmen | 13-06-10

Reageren op dit commentaar

Een tiathlonneke zal geen probleem opleveren!

Gepost door: Tiny | 13-06-10

Reageren op dit commentaar

Super gedaan!!!!

Gepost door: Wendy | 14-06-10

Reageren op dit commentaar

Serieuze sportdag! Als je zo bezig blijft, zal je het crawlzwemmen ook wel snel onder de knie hebben. Vooral blijven ademen! Succes!!!

Gepost door: Wim | 14-06-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.