30-06-10

So many plans - So little time

Een leven te weinig. Ik heb het al vaak gezegd :-) Met nog een extra leven zou ik echt content zijn; imagine the possibilities! Maar helaas; we moeten het stellen met de tijd die we hebben; deze zo goed mogelijk indelen; tijd maken voor de leuke dingen, helaas ook voor de minder leuke dingen (strijken, uch!)

Tijd voor leuke dingen zit er in ieder geval aan te komen!

Maandagavond een classicske in Tessenderlo. Het zal toch 10km worden; heb ik beslist. De andere afstand is zelfs maar 4km ipv 4.5; wat ik toch echt kort vind. Bovendien staan daar precies een hoop snelle vrouwen aan de start, als ik zo de uitslagen van vorig jaar zie. Een podiumplaats zit er dus sowieso niet in; dus dan gaan we maar gewoon voor de 10km en hopelijk beter doen dan in Geel :-) Mn schatje gaat me normaal hazen, dus wie weet zitten die 50min er dan wel in?

En daarna vertrekken schattie en ik voor een aantal dagen naar de Vogezen; collekes beklimmen met de koersfietsjes :-) Het zullen mooie tochtjes worden en ze voorspellen ideaal weer; niet te warm, niet te koud. Ik kijk er dus enorm naar uit om onder ons tweetjes de bergen in te trekken. Mijn loopschoenen mogen ook mee, en natuurlijk ook mijn zwemgerief, om baantjes te trekken in het zwembad van de camping :-)

Het zwemmen gaat trouwens echt de goede kant op; ik zwem nu redelijk vlot de 25m afstand; dus mijn techniek gaat er echt op vooruit. Nu is het kwestie van die ademhaling nog iets beter onder controle te krijgen; want ik ben toch nog vaak buiten adem na 25m en kan dan niet altijd direct terug vertrekken. Maar elke keer ik kom oefenen, is er toch een grote vooruitgang. De instructeur was ook content met mijn vooruitgang. Ik heb nu 5 lessen gehad en eigenlijk "kan" ik het wel; de 5 lessen die ik nog op mijn kaart heb staan; ga ik dus wat spreiden over de komende maanden; zodat ik af en toe eens kan kijken waar ik mijn techniek nog kan bijschaven.

Ik kijk ook uit naar mijn allereerste duatlon op 18 juli. Er zullen nog een paar brick-trainingen moeten volgen; fietsen en dan lopen; of een paar keer lopen, fietsen, lopen; zoals in de duatlon zelf.

Ik zal me de komende weken dus echt niet vervelen! Good times!!!

11:16 Gepost door Jessica Berden in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Tot maandag!!

Gepost door: Wendy | 30-06-10

Reageren op dit commentaar

Veel plezier met het beklimmen van de collekes! Succes maandag.

Gepost door: Tiny | 30-06-10

Reageren op dit commentaar

Ik wil ook graag zwemles volgen, maar weet niet goed waar :(
En ik wil ook meer sporten, maar weet niet goed wanneer :(

Hoe komt het toch dat ik altijd de indruk heb dat jij 28 uren in een dag hebt??

Gepost door: Lime | 30-06-10

Reageren op dit commentaar

Fun Veel ;plezier in de Vogezen hé. En als k vrij ben, kom k es supporteren in Kapellen o/d Bos...

Gepost door: Bart | 30-06-10

Reageren op dit commentaar

Fijne dagen in Frankrijk en goed om te lezen dat het zwemmmen steeds beter gaat.
Vervelen doe je niet en ene goed teken.
Groet Rinus.

Gepost door: rinus | 01-07-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.