02-12-10

PR's

Deze week zijn er weer twee PR's gebroken!

Gisteren zat ik voor het eerst een uur op de rollen. Odile en ik hadden allebei geen zin om op ons eentje te trainen. Het is zoooo saai en geen van beide houdt dat veel langer dan 45min vol. Dus kwam Odile mij, mijn koersfiets en mijn rollen halen met haar auto-mét-winterbanden om bij haar thuis samen te rollen. Zij heeft de luxe van de rollen+koersfiets te kunnen laten staan zodat die altijd "vertrekkensklaar" is; ik heb jammer genoeg altijd iets meer werk. Het was dus logischer dat ik mijn boeltje inpakte en bij haar ging rollen.

Al kijkend naar de nieuwe kookzender NJAM en al kakelend over zeer belangrijke en minder belangrijke dingen des levens trapten we een uurtje weg. Af en toe placeerden we een sprintje of zetten we de weerstand eens een paar tandjes hoger. Meteen een goede manier voor Odile om de versnellingen van haar nieuwe koersfiets met écht koersstuur te leren kennen ;-)

En vandaag zwom ik voor het eerst 1750m aan één stuk crawl. Ik had daar 37min voor nodig; geen idee of dat snel is; ik vrees van niet :-) Het is nog voor verbetering vatbaar, maar ik heb nog even. Nu op naar de 2000!!!

20:30 Gepost door Jessica Berden | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ik vind dat alvast snel !

Gepost door: kaat | 02-12-10

Reageren op dit commentaar

Zeg jess, bij Tom las ik dat zijn doel dit jaar was om 1000 meter in 20 minuten te kunnen zwemmen. En als je ziet wat die allemaal kan en al achter de rug heeft ? Waar gaat dat bij jou eindigen ?
http://www.bloggen.be/irondad/

Gepost door: kaat | 06-12-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.