05-12-10

Jess is niet de enige zot

Ik voel me af en toe behoorlijk geschift. En waarschijnlijk ben ik dat ook wel, maar op sommige momenten vraag ik me af of ik nu echt de enige zot ben die met regen, sneeuw, ... gaat lopen. Die half België afrijdt om een interessante 30er te lopen. Via mijn blog was ik al wel met andere zotten zoals ik in contact gekomen; maar helaas woonden zij allemaal te ver weg of liepen ze op dat moment weer niet meer veel (Ruthje). Zo voelde ik me dus vaak de enige zot.

Maar nu! Haaaa ik heb ze gevonden! Ze bestaan! Zotten in het Mechelse :-) Marathonlopers, triatleten, ...

Via de Iron Girls kwam ik in contact met Greet die dan nog wel op 100m van mijn voordeur woont. Dankzij haar ben ik op donderdagavond niet meer alleen in het zwembad en ik krijg haar zelfs zo ver om na het zwemmen nog mee te gaan lopen :-)

Gisteren liep ik samen met de Iron Girls mee, en toen de coach en 2 girls het voor bekeken hielden; plakten Greet en ik er nog een toerke van 4km aan vast. Zo liepen we 1,5u in de sneeuw in Hofstade. Het was prachtig! Al tetterend gaat de tijd ook zooo veel sneller!

Vandaag kwamen we dan weer samen. Deze keer waren we met 5. Ook Odile kwam weer mee; een unicum voor haar: 2 dagen na elkaar lopen. Ook vandaag werd het dik 1,5u. Ik was naar de afspraakplaats gelopen en zo kwam ik voor vandaag aan 15km. Heerlijk! Ook al regende het en was de half gesmolten sneeuw hier en daar verraderlijk glad: het kon ons allemaal niet deren. Lopen, tateren, ... ik weet niet waar we het beste in waren!

Zo ben ik dus niet meer de enige zot die door weer en wind toch kilometertjes aflegt.

En we geraken met iedereen aan de praat; want gisteren ging ik in de namiddag nog zwemmen met Bert en Odile en kwamen we in contact met de redders in Hofstade die ook triatlon gedaan hebben en die ons allemaal nog wat tips gaven voor onze zwemstijl. Hij blijft voor verbetering vatbaar (logisch; na slechts een half jaar) en zo weten we weer waarom we 2 à 3 keer per week in het water liggen.

Het is zondag en dus weer tijd voor een weekoverzichtje, hoewel er deze week hier en daar wel een training gemist werd. Vooral aan yoga kwam ik weer niet toe :(

  • Maandag: rust
  • Dinsdag: 9km lopen en 1u Iron Girls zwemtraining
  • Woensdag: 1u op de rollen
  • Donderdag: 1750m zwemmen (hier had ik nog moeten lopen)
  • Vrijdag: rust (hier had ik nog moeten rollen)
  • Zaterdag: 1,5u lopen (Garminloos dus geen afstand) en wat zwemmen (er werd veel gepraat met de redders en daardoor niet zooo veel gezwommen)
  • Zondag: 15km lopen

Af en toe gebeurt het dus wel eens dat ik een training mis; maar ach; zo lang we ons amuseren en bezig blijven... :-) Als ik weer buiten kan fietsen zal dat ook al beter gaan. De rollen zijn wel handig maar toch zooo saai! Maar nu ik die andere zotten gevonden heb, ga ik me nog veel meer amuseren! JOEPIE :-)

13:04 Gepost door Jessica Berden | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

ook hier een rasechte gek, gelukkig kunnen we rekenen op een grote schare volgelingen en vinden we altijd wel iemand om ons in ons zot doen te begeleiden...

Gepost door: wim | 05-12-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.