13-12-10

Doelen 2011

We hebben nog wel even te gaan alvorens we weer iedereen moeten (mogen?) zoenen voor Nieuwjaar; maar wat mij betreft mag de rest van 2010 even in fast-forward doorgespoeld worden. 2010 was voor mij op zowat elk vlak echt een k*tjaar. Diegenen die me goed kennen weten wel wat ik allemaal bedoel.

Het is dus hoog tijd voor een nieuwe wind in mijn leven; en ik mag hopen dat 2011 het tegenovergestelde wordt van het afgelopen jaar. Ik ga hier dan ook geen uitgebreid jaaroverzicht plaatsen. Plain and simple: it s*cked! :-) Zelfs hier blijven we smiley's plaatsen; want het is niet omdat ik tegenslagen meemaak dat ik stop met lachen. Af en toe groen misschien, maar we blijven dus lachen hé! :-)

Over naar de doelen voor 2011 dus!

Sowieso staat de marathon van Rotterdam op mijn programma. Dit had ik al een tijdje in mijn hoofd zitten; en nu zit er ook in mijn hoofd dat dit moet kunnen op 4u. Het is misschien redelijk hoog gegrepen: 15minuten sneller dan mijn vorige marathon... Die is dan echter een jaar geleden en ondertussen heb ik - letterlijk - heel wat watertjes doorzwommen. Bovendien moet ik toegeven dat ik de vorige keer echt wel laat in gang ben geschoten en het schema niet geweldig trouw gevolgd heb. De motivatie is nu hoger dan ooit dus gaan we er gewoon voor gaan! Dream big, right?

Ook de marathon van Eindhoven in oktober staat nu al op mijn programma; om de simpele reden dat dit echt een superfijne marathon was en ik heel die sfeer gewoon nog eens wil meemaken. Liefje zou daar ook opnieuw een marathon willen lopen; nadat hij bijna een jaar gesukkeld heeft met zijn knie.

En ja, we blijven grootse dromen koesteren want ook het triatlon virus laat mij niet los, voor wie daar nog aan twijfelde. Ik hou enorm van het zwemmen en kijk ook alweer uit naar de fietstochtjes eens het weer wat beter meezit. Wie hier een tijdje geleden gokte dat ik volgend jaar een volledige Iron Man ging doen; is op zijn kopje gevallen :-) Mag het ook eens wat minder drastisch zijn?

Wat ik wel plan te doen: een halve IRON MAN! Ik ben nog aan het uitzoeken welke het zal worden; maar dat ik er één ga doen volgend jaar moge duidelijk zijn.

BRING IT ON!

20:16 Gepost door Jessica Berden | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

O jee, een halve. Manman. Dat kan alleen Jess ! (ik zie het u eigenlijk zonder problemen te doen ....)

Gepost door: kaat | 13-12-10

Reageren op dit commentaar

Een halve triatlon een héél werk!! Goed plan!!

Gepost door: Tiny | 13-12-10

Reageren op dit commentaar

jawadde, wat een ambities!! :-)) Maar je hebt het zeker in je, dus go go go!!! En met Rotterdam heb je ook een supergoeie keuze van marathon gemaakt, ongelooflijke ambiance en een leuk afwisselend parcours! Dat wordt genieten!!

Gepost door: Ruthje | 15-12-10

Reageren op dit commentaar

Maar 2010 was niet allemaal kommer en kwel: als ik me goed herinner heb je dit jaar een prachtig PR gelopen op de marathon, ben je poezenmama geworden, heb je de crawltechniek helemaal beet gekregen, ben jij verhuisd naar een nieuwe stek... Toch allemaal hoogtepunten om U tegen te zeggen, dacht ik zo :-)

Gepost door: Sandy | 15-12-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.