27-12-10

Wedstrijdkoorts

Het is al even geleden dat ik aan de wedstrijdkoorts leed. De zenuwen die meestal vooral de kop opsteken de ochtend van de wedstrijd. De hartslag die al in het startvak hoger ligt dan normaal. De stress die van me afvalt zodra het startschot gaat en ik begin te lopen (of zwemmen ;-)).

In november vielen er 2 wedstrijden in het water door een pijnlijke scheenbeen, deze maand vielen er 2 wedstrijden in de sneeuw :-) Gaston Roelants liep ik niet omdat er enerzijds te veel sneeuw lag naar mijn goesting, anderzijds omdat we net ons nieuw huisgenootje waren gaan halen en ik haar niet al meteen een hele dag alleen wilde laten. <3

De Eindejaarscorrida van Leuven gisteren werd zelfs afgelast omdat de straten nog veel te glad waren. In plaats daarvan liep ik wel 14,5km in de sneeuw met mijn achterburen die ook aan het trainen zijn voor een marathon op 10 april (Parijs).

Het is dus nu een beetje wachten tot de volgende wedstrijd; dit staat alvast op mijn programma:

Ergens zou ik daar nog een leuke halve marathon willen tussenplakken; maar de kalenders staan nog niet allemaal online. Iemand ideetjes? Er moet ook nog iets in januari gebeuren, zo lang ga ik niet meer wachten :-)

Er staat ook al een tria en een zwemloop op het programma te blinken, zeer vroeg op het seizoen; kwestie van goed voorbereid te zijn tegen de halve Iron Man :-)

20:28 Gepost door Jessica Berden | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

mooie plannen ! Rotterdam is een geweldige marathon ! groot , veel deelnemers , geweldige aankomst , maar evennaard het plezier van eindhoven niet ! Maar dat doen er niet veel hoor ! Rotterdam staat voor mij in de top 3 van mijn gelopen marathon's . 1 nadeel , veel te duur !!
Drunen is een mooie halve marathon of in venlo !!

Gepost door: coach mario | 27-12-10

Reageren op dit commentaar

20 maart 1/2 marathon drunen.... aanrader

Gepost door: wim | 27-12-10

Reageren op dit commentaar

Mooi lijstje voor 2011. Ik wens je veel gezondheid en een blessurevrij jaar toe!!

Gepost door: Tiny | 27-12-10

Reageren op dit commentaar

idd mooie plannen, diene leopoldsloop lijkt mij ook wel leuk.
het is moeilijk om een halve marathon te vinden zo vroeg in het jaar, je hebt natuurlijk die van lier maar die zijn wel vrij saai hé.
in meerhout is er de kwb-berg natuurloop op 16 januari, diene is wel maar 20km en met vrije start tussen 8.30u en 11.00u
ik moet ook is mijn wedstrijden beginnen plannen.

@mario, Rotterdam is niet zo goedkoop maar van mijn ong. 16 gelopen marathons behoord hij zeker niet tot de duurste

Gepost door: david | 27-12-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.