02-01-11

Zondag = LDL-dag

LDL = Lange Duur Loop.

Vandaag weer met Greet, Luc en David op pad. 18km stond er op het schema, en er was een wandeltocht van Aktivia niet ver van bij ons waar je 14km of 18km kon lopen. Omdat Greet maar anderhalf uur wilde lopen, deden we met ons viertjes de tocht van 14km en liepen wij terug naar huis terwijl zij al in haar auto kroop. Zo kwamen wij aan net geen 18km uit toen we bijna thuis waren.

Het verschil met vorige marathontraining is immens: ik schoot toen pas zeer laat in actie; terwijl ik nu al vroeger langere duurlopen doe, zodat mijn beentjes gewend zijn aan 20+ afstanden. Een ander groot verschil: ik liep al mijn lange duurlopen toen alleen, behalve de leuke 30er met Carmen. Nu sta ik er niet alleen voor! De kilometers vliegen op deze manier veel sneller voorbij, ik wil al niets anders meer :-)

Volgende week staat er 21km op het programma en die gaan we mogelijk in Boortmeerbeek lopen; op weer een tocht van Aktivia. Dit was het tochtje van vandaag:

toerke110102.jpg

14:43 Gepost door Jessica Berden | Permalink | Commentaren (7) | Tags: voer sleutelwoorden in |  Facebook |

Commentaren

Als ik één ding geleerd heb van mijn vorige halve marathontraining (jaja, niks vergeleken met u) dan is het dat ik ook vroeger langere afstanden zou lopen én ik zou ze tot 20 km laten gaan. Ik had maar tot 18 max gedaan en ik voelde me al niet goed tijdens de HM maar 'mentaal' wogen die laatste 3 ook door. Ik denk dat ik beter af zou zijn als ik die ook al thuis zou gelopen hebben. Misschien beter nog : met ietske overschot.
Hoe dan ook, fantastisch wat jij hier weer gedaan hebt. Ik heb mijn 18 km aan 6:49 gedaan, en nu ik jouw verslag lees kriebelt het al weer ! Zalig, die lange duurlopen ! Ik loop dat wel weer liever alleen ;-) Succes ermee !

Gepost door: kaat | 02-01-11

Reageren op dit commentaar

Knap gedaan en hier zit er ook één die maar al te graag nog eens 18 km zou willen lopen .. (misschien is 10 al genoeg om te beginnen). Ge bent goed bezig, je hebt een goede basis dankzij het fietsen en zwemmen. Je gaat dat heel goed doen !!!

Gepost door: edith | 02-01-11

Reageren op dit commentaar

volgende week Boortmeerbeek!! Tell me where and when en ik loop dan een (ieniemienie klein) stukje mee, als dat mag hé ;-)
Goe bezig zene!!

Gepost door: Ruthje | 02-01-11

Reageren op dit commentaar

Kijk eens aan een mooi begin van 2011 en lekker duurlopen!.
Veel loop plezier in 2011.
Groet rinus.

Gepost door: Rinus | 02-01-11

Reageren op dit commentaar

2011 goed begonnen. Veel gezondheid, sportiviteit en geen blessures gewenst voor dit gloed nieuwe jaar!

Gepost door: Tiny | 02-01-11

Reageren op dit commentaar

Mijn beste wensen voor het nieuwe jaar

Gepost door: RonKing | 02-01-11

Reageren op dit commentaar

Je bent er al goed ingevlogen Jess, sterk ! :-)
We wensen jou en je ventje een gelukkig en gezond en vooral blessurevrij nieuw jaar, en tot op een of andere wedstrijd!

Gepost door: Chris | 03-01-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.